2-værelses suiter

2-værelses suiter med opholdsrum og separat soveværelse. To senge i soveværelset og mulighed for ekstraopredning i sovesofa i opholdsrummet. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Balkon eller terrasse, med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Større dobbeltværelser

Rummelige dobbeltværelser bestående af et soveværelse med to senge og et opholdsrum med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Værelserne er adskilt af en skydedør. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Badekåber, tøfler og hårtørrer. Fra hotellets pudemenu kan du vælge din yndlingspude. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelser

Pæne superior-værelser med to senge og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Badekåber, tøfler og hårtørrer. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.