Pasinformation og transfer

La Gomera

Her har vi samlet vigtig information angående transferen til La Gomera og indsendelsen af pasoplysninger, som skal oplyses inden afrejse.


Pasinformation

Ifølge spansk lov skal rejsende til La Gomera opgive deres pasoplysninger. Du kan indsende informationerne her eller via en formular der sendes til din angivne e-mail-adresse i din reservation før afrejse, hvor du udfylder de ønskede oplysninger. Udfylder du informationerne her så sendes der ikke en mail, og har du udfyldt formularen før, så er det de seneste informationer der gemmes. 

Angiv dine pasoplysninger her.


Transferinformation

Effektiv transfertid ca. 3 timer. Bemærk at ventetider forekommer mellem skift af transfer. 

  • Bustransfer: Tenerifes lufthavn til havnen, ca. 20 minutter.
  • Bådrejse: Tenerife til La Gomera, ca. 50 minutter.
  • Bustransfer: Fra havnen på La Gomera til hotellerne, ca. 1 time og 50 minutter.

Ankomst til La Gomera

Efter ankomst til Tenerifes lufthavn er der transfer direkte til havnen i Los Cristianos, hvor Fred Olsen-færgen afgår til La Gomera og San Sebastian.

  • Lander dit fly før kl.14.00, færgen afgår ca. kl. 16.00
  • Lander dit fly efter kl. 14.00, færgen afgår ca. kl.18.00
  • Lander dit fly efter kl. 16.00 skal du muligvis tage en senere færge, som afgår ca. kl. 21.30

For gæster, der rejser til La Gomera d. 24/12 og 31/12, vil der være overnatning på Tenerife den første nat, og transferen til La Gomera sker dagen efter, grundet reduceret færgetrafik på disse dage.

Afrejse fra La Gomera

Hvornår bussen afgår fra hotellet afhænger af dit flys afgangstidspunkt.

  • Tidlig afrejse betyder bustransfer fra hotellet ca. 05.30. Færgen afgår kl. 08.00
  • Senere afrejse betyder bustransfer fra hotellet ca. 10.30. Færgen afgår kl. 13.00

Mere information omkring din transfer, får du ved ankomst til Tenerife. Information omkring din hjemrejse får du via SMS, senest dagen før afrejse.


Bemærk venligst

Afhængigt af flyets ankomst-/afgangstidspunkt kan der forekomme lange ventetider på Tenerife. I nogle tilfælde tilbringes ventetiden på et hotel på Tenerife og venter på videre transport (bemærk at værelser ikke tilbydes). Uforudsete hændelser uden for Apollos kontrol, såsom vejr, flyforsinkelser og/eller ændringer i tidstabel, kan resultere i ændringer og overnatninger på Tenerife. 


Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser. Så er bådbilletten tur/retur Tenerife-La Gomera inkluderet, og du slipper for selv at ordne transfer ved ankomsten til Tenerife.


Læs mere om at tilkøbe transfer her.

 


Flere tilvalg til charterrejsen

Check din bagage ind, book transfer til og fra lufthavnen eller se alle tilvalg for charterrejsen.

Forudbestil siddeplads

Din rejse starter på flyet, så sørg for, at der er præcist, som du ønsker! Vælg dit yndlingssæde og forudbestil det sæde, du vil sidde på flyet.

Læs mere og book

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere og book

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg