Pasinformation og transfer til/fra La Gomera

Ifølge spansk lov skal rejsende til La Gomera opgive deres pasoplysninger. Du kan indsende informationerne her eller via en formular der sendes til din angivne e-mail-adresse i din reservation før afrejse, hvor du udfylder de ønskede oplysninger. Udfylder du informationerne her så sendes der ikke en mail, og har du udfyldt formularen før, så er det de seneste informationer der gemmes. Angiv dine pasoplysninger her.


Ankomst til La Gomera

Efter ankomst til Tenerifes lufthavn er der transfer direkte til havnen i Los Cristianos, hvor Fred Olsen-færgen afgår til La Gomera og San Sebastian. Lander dit fly før kl. 13.00, afgår færgen kl. 15.30. Lander du på Tenerife efter kl. 13.00, afgår færgen kl. 18.30. Færgen tager omkring 50 minutter. Når du er i San Sebastian, tager bustransporten omkring 1 time og 50 minutter.

Afrejse fra La Gomera

Transfer fra La Gomera foregår enten med en bus, der kører fra hotellet ca. kl. 05.30 eller 10.30 afhængig af dit flys afgangstid. Bussen kører direkte til havnen i San Sebastian, hvor Fred Olsen-færgen afgår kl. 08.00 eller 13.00 og ankommer til Los Cristianos kl. 08.50 eller 13.50. Afhængig af flyets afgangstid er der enten videre transport direkte til lufthavnen eller til et hotel, hvor man skal vente på transport videre til lufthavnen (der tilbydes ikke et værelse).

Mere information omkring din transfer og hvilket hotel, du skal vente på, får du ved ankomst til Tenerife. Information omkring din hjemrejse får du via SMS, senest dagen før afrejse.


Bemærk venligst

Afhængigt af flyets ankomst-/afgangstidspunkt kan der forekomme lange ventetider på Tenerife. I nogle tilfælde tilbringes ventetiden på et hotel på Tenerife og venter på videre transport (bemærk at værelser ikke tilbydes). Uforudsete hændelser uden for Apollos kontrol, såsom vejr eller flyforsinkelser, kan resultere i ændringer og overnatninger på Tenerife. Ifølge spansk lov er det obligatorisk at bære ansigtsmaske om bord på shuttlebussen samt om bord på færgen.

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser. Så er bådbilletten tur/retur Tenerife-La Gomera inkluderet, og du slipper for selv at ordne transfer ved ankomsten til Tenerife.
Læs mere om at tilkøbe transfer her.