Deluxe-værelser for gæster over 18 år

Deluxe-værelser med to separate senge. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med satellitkanaler. El-kedel. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2 personer (over 18 år)

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med to separate senge og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med satellitkanaler. Minibar mod betaling. El-kedel. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Enkeltværelser med gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med satellitkanaler. El-kedel. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1 person.

Familie-suiter

Familie-suiter med et soveværelse og et opholdsrum. To separate senge og mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt.

  • Legetøj og spil samt sengetøj for børnene
  • Gratis børneklub der drives af hotellet

Antal personer: 3-4 personer.

Familie-værelser

Familie-værelser i åben planløsning. To separate senge og mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med satellitkanaler. Minibar mod betaling. El-kedel. Brus og toilet. Balkon eller terrasse. Værelser i stueplan har et legetelt for børnene.

Antal personer: 2-4 personer.