Bedømmelse af Abora Interclub by Lopesan

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 225 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

+
Poolområdet
-
Værelset var ikke klar ved ankomst. Kun en flaske vand på værelset under hele opholdet - vi blev opfordret til at købe mere i supermarkedet. Ingen kaffe/te på værelset, selvom der stod en elkedel. Vi havde højere forventninger til all inclusive.

Bekræftet køb : 2023-11-25


9 ud af 10

+
Det hele - kan ikke specificere en ting. Det er generelt et godt hotel, høj standard, renligt, god buffet, godt poolområde og super venligt og imødekommende personale også selvom de generelt har neget travlt.
-
Personalet skal generelt arbejde meget hurtigt. Det ville være en god ide at ansætte mere personale, så de ikke skal arbejde ned en motor i bagdelen. Herudover ville det være en god ide, hvis alle borde i spisesalen blev taget i brug, da det især ved morgenmad kan være svært at finde et ledigt bord.

Bekræftet køb : 2023-11-18


9 ud af 10

+
Maden var rigtig god, mange ting at vælge imellem. Men det var et dejligt hotel og godt til familier
-
Lyden fra underholdningen om aftenen var lidt for høj (20 til 22) men det er til at leve med men vi boede osse tæt på scenen

Bekræftet køb : 2023-11-18


10 ud af 10

+
Lækker varieret frisk mad, søde personaler og dejligt stort poolområde❤️
-

Bekræftet køb : 2023-11-18


9 ud af 10

+
Meget børnevenligt!
-

Bekræftet køb : 2023-11-11


10 ud af 10

+
Pool området ved deluxe...(kun for voksne)
-
Tænker at restauranten også burde deles lidt op, hvor man også kunne sidde uden børn. Den er jo rimelig stor.

Bekræftet køb : 2023-11-11


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-11-11


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-11-11


2 ud af 10

+
Stort poolområde med mange zoner.
-
All-inklusive når det er værst. Det hele var stordrift, så ingen charme eller hygge. Man fik associationer til landbrug, da man mest af alt følte sig som kvæg der blev lukket inde. Poolområdet åbnede kl. 9.00, hvilket betød folk stod i lange køer, for kom du efter 9.00 var der ikke flere pladser. Kl. 11 åbnede snackbaren (og drikkevarer), hvilket betød lang kø. Inden køen var slut, var der ofte ikke flere glas til de sidste. (Hvorfor ikke bare lad drikke-automaterne være åbne fra kl. 9, hvor poolen åbner?). Til måltiderne sad vi 100-vis af mennesker i restauranten, som var uudholdelig at sidde i pga larm. Ofte var vi ude igen efter 20 min, men måske det er en del af taktikken, for der skulle jo være plads til de næste, som flere dage stod i kø udenfor, fordi der ikke var plads til dem.

Bekræftet køb : 2023-11-04


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-29


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

4719 bedømmelser
Meget godt
 
1475
Godt
 
1864
Middel
 
796
Mindre godt
 
315
Dårligt
 
269

5 nyeste bedømmelser

22-02-2023

af peteralkjaersig Odense, Danmark

Larm og skimmelsvamp

Der er mange gode ting at sige om stedet. Værelserne er sådan set fine. Området er også fint og med en dejlig stor have. Dejlig legeplads, som dog lugter kraftigt af kattepis/afføring. På vores værelset er der dog skimmelsvamp i soveværelset. Dser er larm konstant på hotellet fra underholdning (til 22:30) som kan høres meget højt alle steder på hotellet - vores børn kunne ikke sove for det og vi bor længst væk. Snack baren er mildest talt ringe og med surt personale. Maden i restauranten er ok men ikke mere end det. Receptionen har en: “it’s not my problem holdning”. Vi klagede over skimmelsvamp og eneste svar var at vi kunne få et nyt værelse. Dog er det nye værelse markant tættere på larm og underholdning, hvilket vil gøre det endnu sværere for vores børn at sove - og derfor takket vi nej.

 
22-01-2023

af Line M

Maden var enormt dårligt

Mine veninder og jeg boede på hotellet i en uge og fik ikke ET godt måltid. Alt fra pandekagerne til pomfritterne var kedelige og kolde. Udvalget af de varme retter til frokost og aften var småt og de fleste retter smagte ikke af så meget. Mine veninder lå endda med opkastsyge efter er måltid med fisk i. Det eneste der spillede var deres is og udvalgte kager. Maden vil jeg bestemt ikke komme til at savne!

 
29-03-2022

af tineloc Næstved, Danmark

Virkelig fint hotel!

Meget rent og velholdt - både inde og ude. Ingen snavs i pools og flotte udendørsområder, der blev ordnet hver dag. Vi boede på et Family Room og manglede som det eneste en ekstra skraldespand. Vi havde lejet seng til vores mindste på 1½ år, og det var en god seng - det var vores egne i øvrigt også. Dog ærgerligt med to enkeltsenge - de gled nemlig hele tiden fra hinanden. Ingen klager over maden i restauranten - som det er med all inclusive, så vil der altid være en masse, som ikke falder i ens smag, men omvendt er der også altid noget, man godt kan lide og sådan var det også her. Husk selv børnebestik, for det har de ikke. Da vi rejste i marts, havde vi taget våddragter med til børnene og det var en klog beslutning. De har også brug for skridsikre sko, da fliserne omkring poolen bliver glatte. Men børnepoolen var dejlig lun. Vi lejede 2 poolhåndklæder, det var gratis så længe vi ikke skulle have byttet, så kostede det 1 €. Der er to fine legepladser. Vi var en enkelt dag i miniclub, som vores den store på 5 år var meget glad for. Busserne dernede er utrolig nemme at tage - hent blot den app, der hedder Guaguas GLOBAL, så kører det. 3 personer til Puerto Rico tog 37 min. og kostede 8,25 €.

 
16-11-2021

af AnneMarieEriksen

Lever desværre ikke op til forventningerne

Vi havde glædet os meget til at bade i de lækre pools. Men de var MEGET kolde. Virkelig ærgerlig når man rejser for at bade en masse med børnene. Vi nævnte de kolde pools til guiden som fortalte der havde været dårligt vejr de seneste par uger og nok derfor vandet var koldt. Vi havde et familieværelse mod stik nord under niveauet, så solen kom aldrig til at skinne på vores terrasse. Et hotel som dette bør have en pool man kan holde ud til at bade i. Selv børnwpoolen var koldt og vores børn på 2 og 4 år ville slet ikke deri. Vi kommer ikke igen.

 
15-11-2021

af 638camillav Fredericia, Danmark

Ikke vælg dette hotel

Vi er her dag 2. Vi må ikke have oppustelige badedyr med til poolen. Vi må ikke lege med bold ved poolen. Der er ikke opvarmet pool. Det værste er af alt at det ikke er muligt at få liggestole ved poolen og når man så henter en af de 100 liggestole der er ledig der står i en have væk fra poolen er beskeden at de ikke må bruges ved poolen man kan ligge sig i haven. Hvilket er lidt svært når man skal holde øje med sine børn der bader. Der står der er børneklub og børnene havde glædet sig meget. Vi har ikke set den åben endnu og har nogle skuffede børn. Øv med øv på håber de sidste 5 dage er bedre eller de gør noget ved alle de reserverede liggestole ved poolen der ikke bliver brugt. Halvdelen er reserveret og der er ingen mennesker i nærheden.