Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelsesartikler. Badeværelset har bruser med panoramaudsigt og separat badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 42 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Deluxe-værelse plus

Deluxe-værelser plus med balkon og udsigt over golfbanen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelsesartikler. Badeværelset har bruser med panoramaudsigt og separat badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 42 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon. Suiterne ligger højt oppe og består af et soveværelse og et opholdsrum med mulighed for ekstra opredning i sovesofa. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelsesartikler. To badeværelser med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 84 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Suite

Suiter med balkon. Suiten består af et soveværelse og et opholdsrum med mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Ingen døre mellem delene. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, deponering og aircondition. Minibar. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer og badeværelsesartikler. Badeværelse med moderne, ovalt badekar og separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 77 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.