Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering Minibar. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelsesartikler. Badeværelset har bruser med panoramaudsigt og separat badekar og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-2 personer.

Deluxe-værelser plus

Deluxe-værelse plus med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Tv og internationale kanaler. Badekåbe og tøfler. Hårtørrer. Badeværelsesartikler. Badeværelset har bruser med panoramaudsigt og separat badekar og toilet. Balkon og udsigt over golfbanen.

Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suiter

Junior-suiterne ligger højt oppe på hotellet og består af et soveværelse og et opholdsrum med mulighed for ekstra opredning i sovesofaen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelsesartikler. To badeværelser med badekar eller bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Suiter

Suiterne består af et soveværelse og et opholsrum med mulighed for ekstra opredninger i sovesofaen. Ingen dør mellem delene. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer og badeværelsesartikler. Badeværelse med moderne, ovalt badekar og separat bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.