Deluxe-værelser

Skønne og elegante deluxe-værelser med to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. Minibar mod betaling. Gratis wifi, deponering og aircondition. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med rainshower med panoramaudsigt og separat badekar og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-2 personer.

Deluxe-værelser plus

Fine deluxe-værelser plus. To enkeltsenge eller en dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. Minibar mod betaling. Gratis wifi, deponering og aircondition. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med rainshower med panoramaudsigt og separat badekar og toilet. Balkon med en skøn udsigt mod golfbanen.

Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suiter

Junior-suiter beliggende højt oppe på hotellet. Junior-suiterne har et soveværelse og et separat opholdsrum med sovesofa og lænestole. To enkeltsenge eller en dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. Minibar mod betaling. Gratis wifi, deponering og aircondition. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. To badeværelser med bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Suiter

Suiter med en soveværelsesdel og en opholdsrumsdel med sofa (uden dør imellem). To enkeltsenge eller en dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. Minibar mod betaling. Gratis wifi, deponering og aircondition. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med moderne ovalt badekar og separat rainshower og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.