Værelsestyper

Deluxe-værelser

Skønne og elegante deluxe-værelser som har fladskærms-tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, deponering og aircondition. Badekåber og hårtørrer. Badeværelse med rainshower med panoramaudsigt og separat badekar og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-2 personer.

Deluxe-værelser plus

Fine deluxe-værelser plus som har fladskærms-tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, deponering og aircondition. Badekåber og hårtørrer. Badeværelse med rainshower med panoramaudsigt og separat badekar og toilet. Balkon med en skøn udsigt mod golfbanen.

Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suiter

Junior-suiter beliggende højt oppe på hotellet. Suiterne har et separat opholdsrum med sovesofa, lænestole. Fladskærms-tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, deponering og aircondition. Hårtørrer. To badeværelser med bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Suiter

Suiter med en soveværelsesdel og en opholdsrumsdel med sofa (uden dør imellem). Fladskærms-tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, deponering og aircondition. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med moderne ovalt badekar og separat rainshower og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.