2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse med delvis havudsigt. Nogle af lejlighederne er i etage. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejlighed deluxe

2-værelses lejligheder deluxe med balkon eller terrasse med delvis havudsigt. Nogle lejligheder er i etage. Solstole på terrassen og en rolig, solrig beliggenhed, som er hotellets bedste. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejlighed superior

2-værelses lejligheder superior med balkon eller terrasse og delvis havudsigt. Lejlighederne er beliggende i rolige omgivelser. Nogle af lejlighederne er i etage. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.