Cordial Mogan Solaz

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Her bor du i moderne lejligheder og har morgenmadsbuffet inkluderet i prisen - perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie. Hotellet er nabo med Cordial Mogan Playa, hvor alle gæster på Cordial Mogan Solaz er velkomne til at benytte pools og øvrige faciliteter.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder med 2 ord. senge for 2-5 personer. 3-værelses lejligheder i etage for 4-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

10 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Codial Mogan Solaz bor du i moderne og pæne lejligheder med bl.a. vaskemaskine og tørretumbler. Alle lejligheder har desuden jacuzzi på udepladsen.

Som gæst på Codial Mogan Solaz kan du benytte alle faciliteter på nabohotellet Cordial Mogan Playa, hvor der findes to poolområder med pools, der er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Omkring alle pools findes sandstrande og jacuzzi. Solstole, parasoller og håndklæder. Der findes også flere restauranten og reception.

Cordial Mogan Solaz består af to bygninger. 3-værelses lejlighederne i etage ligger i direkte forbindelse med nabohotellet Cordial Mogan Playa. For at komme til 2-værelses lejlighederne skal man op af en trappe og krydse en vej. Ved 3-værelses lejlighederne findes en fælles terrasse med jacuzzi. Gratis wifi på hele hotellet.

Ca. 100 meter lille centrum med få butikker og restauranter. Ca. 800 meter ned til Puerto de Mógans pittoreske havn med restauranter, caféer og supermarkeder. Busstoppested nær hotellet. Hvis du lejer bil, indgår parkering i hotellets garage.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension eller halvpension inkl. drikkevarer mod tillæg.

Alle måltider serveres på nabohotellet Cordial Mogan Playa.

Værd at vide

Bemærk at receptionen (hvor man bl.a. checker ind og ud), restauranter og pools findes på nabohotellet Cordial Mogan Playa.