Bedømmelse af Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 129 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-02-17


8 ud af 10

+
Fornuftig størrelse. Fint poolområde. Flotte store værelser med udsigt.
-
Aftenunderholdning af meget svingende kvalitet. Aftenbuffet kan godt tåle en tand op. House vinene på all inclusive kan godt tåle en tand op

Bekræftet køb : 2024-02-03


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-02-03


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-12-30


10 ud af 10

+
Service og venlig personale. Altid smilende og hjælpsomme.
-
Vi havde lidt problemer med at finde rundt i starten, fordi der er højdeforskelle på bygningerne. Måske mere oplysning om dette.

Bekræftet køb : 2023-12-09


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-12-02


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-11-25


9 ud af 10

+
Alt, men allermest det smilende servicemindede personale
-
En del problemer med nøglekort, der skulle opdateres

Bekræftet køb : 2023-04-08


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-04-01


7 ud af 10

+
Det var et godt hotel og udeområderne meget gode med liggestole nok til alle. Dejligt med et stilleområde
-
Hotellets værelser var slidte

Bekræftet køb : 2023-03-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

4359 bedømmelser
Meget godt
 
3220
Godt
 
829
Middel
 
199
Mindre godt
 
59
Dårligt
 
52

5 nyeste bedømmelser

13-01-2024

af Pia Phil S

Mit favorit hotel ❤️

Fantastisk hotel. Skønneste personale. Lækkert mad. Vi kommer der hvert år, af samme grund 🥰 Vi har altid været super tilfredse med det hele. Kun 5 minutter i taxa, til man er ved Puerto Rico 's storcenter Og Mogan ligger tæt på, som bestemt også er et besøg værd.

 
02-11-2023

af Bente H Danmark

Smilende personale, lækker mad og fantastisk udsigt på dette stille hotel

Personalet smiler altid og er utroligt hjælpsomt. Baren serverer lækker mad, og udsigten fra infinity-poolen er fantastisk. Den øverste pool er utroligt stille og perfekt til afslapning. En uforglemmelig oplevelse!

 
02-11-2023

af Peter B Danmark

Fantastisk ophold

Jeg havde fornøjelsen af at bo her for nylig, og det var virkelig en mindeværdig oplevelse. Jeg vil gerne fremhæve det fantastiske personale på dette hotel. De er utroligt venlige og altid til rådighed for at hjælpe. Uanset hvad jeg havde brug for, var de der for at imødekomme mine behov. Deres smilende ansigter og imødekommende holdning gjorde virkelig hele forskellen under mit ophold. Beliggenheden af ​​hotellet er også enestående. Det er centralt beliggende, så det var nemt for mig at udforske byen og besøge populære seværdigheder. Jeg kunne ikke have bedt om en bedre beliggenhed. Buffeten på hotellet var en fornøjelse. Der var en stor variation af lækre retter at vælge imellem. Jeg kunne virkelig smage den lokale madkultur, og det var en kulinarisk oplevelse, jeg sent vil glemme. Alt i alt var mit ophold på dette hotel vidunderligt. Det venlige personale, den fantastiske beliggenhed og den lækre buffet gjorde det til en uforglemmelig oplevelse. Jeg vil helt sikkert vende tilbage, når jeg besøger området igen.

 
09-07-2023

af william j Aalborg, Danmark

gennemsnitlig hotel

vi er lige komme hjem fra dette hotel og nok indrømme at det ikke levede op til de forventninger vi havde før vi tog afsted. værelserne er dejlige store og er dejlige rummelige, sengene er ganske gode hvis man ikke har dårlig ryk, da de ellers kan virke meget bløde, men i forhold til mange andre hoteller er de ganske udmærkede, der er en dejlig stor altan, det var bare ærgerligt at der hvor vi havde fået værelse, at man kunne høre alt vej støjen fra den forholdsvis store vej som går til playa del cura nedenfor hotellet, da der var trafik det meste af døgnet, var det ikke muligt at sove med døren åben, hvis man ønsker dette. det er dog en god service at der hver dag bliver stillet en flaske vand med brus og en uden. Det er dejligt at hvis man hal lyst til en stille og rolig ferie kan man lægge sig ii voksens afdelingen og hvis man vil have en ferie med lidt mere gang i den, kan man lægge sig ved hovedpoolen, det er dog ærgerligt at hvis man vil have noget at drikke så skal man for det første have sit room kort med og hvis man vil have det med ud til ens solseng, så får man det i et papkrus, dette er ikke særlig hensigtsmæssigt, når det er varmt, eller må ned og hente vand i den nærmeste forretning, det burde ikke være nødvendig når man har købt all inclusive Hvis man skulle få lyst til en snack i løbet af dagen skal man ned i snackbaren nede ved hovedpoolen, hvis man ikke lige vil have nogle af de få ting, der kan tages, så må man sætte sig ved et bord og vente til en tjener har tid til at tage imod ens bestilling, for det er ikke muligt at tage maden med ud til solsengen, da det bliver serveret på alm. tallerkener og en del af tjenerene kan kun spansk. maden i hovedrestauranten var meget gennemsnitlig, jeg oplevede at der ikke var meget at vælge imellem til morgenmad, hvis man ville have andet end frugt og brød, det var lækkert at de stod og lavede omelet til en. Der var mange drinks med i all inclusive og de smagte godt og det var rart at der var en rolig aftenbar ved lobbyen.

 
28-06-2023

af 3gitten

Sådan en skuffelse!

Vi rejser hjem i dag, fra dette hotel som vi forventede rigtig meget af. 5 stjerner skulle det have, men det skuffede i den grad. I februar 2023 boede vi på en af deres andre hoteller Gloria Amadoras, som var perfekt. Det havde 4 stjerner Her Et 5 stjernet hotel. Små badeværelser. Håndklæder vi ville have vasket, blev bare hængt op igen. Morgenmad/aftensmad meget sparsomt af udvalg. Samt meget tørt brød, de fleste dage. Pool bar. Personalet havde travlt med at snakke med hinanden frem for betjening. Og meget sparsomt udvalg af snacks. Kun 1 elevator udgang fra hotellet, da andre var spærret af. Vi er så skuffet, og kommer bestemt ikke her mere. Men kan anbefale Gloria Amadoras, som vi giver 5 stjerner.