Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Gloria Palace Royal Hotel & Spa har en perfekt beliggenhed og fantastisk udsigt over den postkortsmukke Amadores-strand og havet. Her finder du dejlige poolområder og en spa, der tilbyder skønne behandlinger.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alt, men allermest det smilende servicemindede personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gloria Palace Royal Hotel & Spa ligger nær den hvide sandstrand Amadores. Her er det lavvandet og børnevenligt uden større bølger, da to moler fungerer som bølgebrydere. Sandet, der er hentet fra Caribien, er altid køligt og behageligt at gå barfodet i, selv når solen står højt på himmelen.

Hotellet har to poolområder, hvoraf det ene er en infinity-pool. Separat børnepool. En af hotellets voksenpools og en børnepool opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Gratis solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. Pool-/snackbar. Ved det øvre poolområde er der et separat del for naturister.

To restauranter, begge med smuk havudsigt. Buffetrestauranten er åben til morgenmad, frokost og middag, og à la carte-restauranten Kaia er åben til middag onsdag-søndag. Nobel påklædning kræves i restauranterne, fx lange bukser for mænd. Lobbybar og loungebar med underholdning flere aftener om ugen.

Gratis wifi overalt på hotellet. Bordtennis, fitnessrum og et lille udendørs fitnessområde. Billard mod betaling. Underholdning for både voksne og børn. Børneklub for børn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale.

Spa med et bredt udvalg af behandlinger mod betaling. Der er også en opvarmet indendørs pool med massagestationer, sauna og dampbad, som gæsterne kan benytte gratis. Spaen er for gæster over 16 år, men på nogle tidspunkter er børn velkomne sammen med en voksen.

Vej skal krydses for at komme til stranden. Busstoppested ca. 200 meter fra hotellet med gode transportmuligheder til både Puerto Rico og Puerto Mogan.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Når All Inclusive Ultra tilkøbes indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.20
 • Snacks/enkle retter, kl. 10.00-18.30
 • Is til børnene, kl. 10.00-18.30
 • Kaffe, te og kager, kl. 15.30-17.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale og nogle internationale drikkevarer, kl. 10.00-01.00, i specifikke barer for All Inclusive.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.