Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Gloria Palace Royal Hotel & Spa har en perfekt beliggenhed og fantastisk udsigt over den postkortsmukke Amadores-strand og havet. Her finder du dejlige poolområder og en spa, der tilbyder skønne behandlinger.

Ugens Deal: Rejser i januar

Book senest den 26/9 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng på alle rejser til Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife, La GomeraMadeira og Egypten med afrejse i perioden 1/1 2022-30/1 2022. Gælder ordinære charterrejser med charterfly+hotel og kun nybookinger. Gælder ikke grupperejser eller vores fleksible rejser, som storbyferie. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 

 

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gloria Palace Royal Hotel & Spa ligger nær den hvide sandstrand Amadores. Her er det lavvandet og børnevenligt uden større bølger, da to moler fungerer som bølgebrydere. Sandet, der er hentet fra Caribien, er altid køligt og behageligt at gå barfodet i, selv når solen står højt på himmelen.

Hotellet har to poolområder, hvoraf det ene er en infinity-pool. Separat børnepool. En af hotellets voksenpools og en børnepool opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Gratis solstole og parasoller. Håndklæder mod depositum. Pool-/snackbar. Ved det øvre poolområde er der et separat del for naturister.

To restauranter, begge med smuk havudsigt. Buffetrestauranten er åben til morgenmad, frokost og middag, og à la carte-restauranten Kaia er åben til middag onsdag-søndag. Nobel påklædning kræves i restauranterne, fx lange bukser for mænd. Lobbybar og loungebar med underholdning flere aftener om ugen.

Gratis wifi overalt på hotellet. Bordtennis, fitnessrum og et lille udendørs fitnessområde. Billard mod betaling. Underholdning for både voksne og børn. Børneklub for børn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale.

Spa med et bredt udvalg af behandlinger mod betaling. Der er også en opvarmet indendørs pool med massagestationer, sauna og dampbad, som gæsterne kan benytte gratis. Spaen er for gæster over 16 år, men på nogle tidspunkter er børn velkomne sammen med en voksen.

Vej skal krydses for at komme til stranden. Busstoppested ca. 200 meter fra hotellet med gode transportmuligheder til både Puerto Rico og Puerto Mogan. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Julemiddag (25/12 og nytårsmiddag. Halvpension eller All Inclusive mod tillæg. I perioden 24. december 2021-2. januar 2022 indgår halvpension.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.30
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.20
  • Snacks/enkle retter, kl. 10.00-18.30
  • Is til børnene, kl. 10.00-18.30
  • Kaffe, te og kager, kl. 15.30-17.30
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer, kl. 10.00-01.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.