Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Gloria Palace Royal Hotel & Spa er et fint hotel med en perfekt beliggenhed og fantastisk udsigt over den postkortsmukke Amadores-strand og havet. Her finder du dejlige poolområder og en spa, der tilbyder skønne behandlinger.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gloria Palace Royal Hotel & Spa ligger nær den hvide sandstrand Amadores. Her er det lavvandet og børnevenligt uden større bølger, da to moler fungerer som bølgebrydere. Sandet, der er hentet fra Caribien, er altid køligt og behageligt at gå barfodet i, selv når solen står højt på himmelen.

Hotellet har to poolområder, hvoraf det ene er en infinity-pool. Separat børnepool. En af hotellets voksenpools og en børnepool opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Gratis solstole og parasoller. Håndklæder mod depositum. Pool-/snackbar. Ved det øvre poolområde er der et separat del for naturister.

To restauranter, begge med smuk havudsigt. Buffetrestauranten er åben til morgenmad, frokost og middag, og à la carte-restauranten Kaia er åben til middag onsdag-søndag. Nobel påklædning kræves i restauranterne, fx lange bukser for mænd. Lobbybar og loungebar med underholdning flere aftener om ugen.

Gratis wifi overalt på hotellet. Bordtennis, fitnessrum og et lille udendørs fitnessområde. Billard mod betaling. Underholdning for både voksne og børn. Børneklub for børn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale.

Spa med et bredt udvalg af behandlinger mod betaling. Der er også en opvarmet indendørs pool med massagestationer, sauna og dampbad, som gæsterne kan benytte gratis. Spaen er for gæster over 16 år, men på nogle tidspunkter er børn velkomne sammen med en voksen.

Vej skal krydses for at komme til stranden. Busstoppested ca. 200 meter fra hotellet med gode transportmuligheder til både Puerto Rico og Puerto Mogan. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension eller All Inclusive mod tillæg. I perioden 24. december 2020-2. januar 2021 indgår halvpension.