Dobbeltværelser

Rummelige dobbeltværelser med wifi mod betaling. Alle værelser har tv med musikkanal, telefon og minibar. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Rummelige enkeltværelser med tv hvor der er musikkanaler. Telefon og minibar. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer og badekåber. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse, nogle har havudsigt.

Antal personer: 1 person.

Junior-suiter, Unique

Moderne og meget rummelige suiter, der består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum. Tv med musikkanal, dvd-afspiller og telefon. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse med havudsigt.

Gæster der booker junior-suiter, får del i hotellets koncept Unique. Priority ind- og udcheckning. VIP-morgenmad i en reserveret del i buffétrestauranten, reserveret område ved poolområdet med luksuriøse solstole samt adgang til vand og frugt. VIP-lounge med et bredt udvalg af snacks, drikkevarer og gratis wifi.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Suiter, Unique

Moderne og meget rummelige suiter, der består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum. Der er tv med musikkanaler, dvd-afspiller og telefon. Kaffe-/te faciliteter og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse, nogle med havudsigt.

Gæster der booker suiter, får del i hotellets koncept Unique. Priority ind- og udcheckning. VIP-morgenmad i en reserveret del i buffétrestauranten, reserveret område ved poolområdet med luksuriøse solstole samt adgang til vand og frugt. VIP-lounge med et bredt udvalg af snacks, drikkevarer og gratis wifi.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.