Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med en dobbeltseng. Der er mulighed for en ekstra opredning i en sovesofa. Gratis aircondition, wifi og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelse

Enkeltværelser med en dobbeltseng. Gratis aircondition, wifi og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåbe. Badekar med brusebad og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 1 person.

Junior-suite, Unique

Junior-suiterne består af et soveværelse og en opholdsrum. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel samt kaffe- og tefaciliteter. Nespresso-kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med to håndvaske, badekar og separat bruser og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse.

Hvis du vælger at booke en junior-suite, vil du nyde godt af hotellets Unique-koncept, herunder VIP-morgenmad, et reserveret område ved poolen og adgang til VIP-loungen.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Suite, Unique

Suiter, der består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum. Tv med internationale kanaler. Kaffe-/te faciliteter og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse, nogle med havudsigt.

Gæster der booker suiter, får del i hotellets koncept Unique. Priority ind- og udcheckning. VIP-morgenmad i en reserveret del i buffétrestauranten, reserveret område ved poolområdet med luksuriøse solstole samt adgang til vand og frugt. VIP-lounge med et bredt udvalg af snacks, drikkevarer og gratis wifi.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.