Bedømmelse af Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 67 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Pool området og værelset.
-
Der er mange trapper og nogle områder er lidt svært fremkommelige.

Bekræftet køb : 2020-02-15


10 ud af 10

+
Flot hotel, høj standard, god service
-
Mangler mulighed for kaffe på værelse

Bekræftet køb : 2020-02-15


7 ud af 10

+
Lokation og renlighed
-
Skiltning

Bekræftet køb : 2019-12-28


10 ud af 10

+
Dejlig seng sov som en drøm
-
Varme pool op

Bekræftet køb : 2019-12-14


9 ud af 10

+
Alt var rigtigt godt ; uden at jeg kan komme i tanke om noget der var super godt !
-
Har jeg svært ved lige at kunne pege på !

Bekræftet køb : 2019-11-30


6 ud af 10

+
Lokation Stort rummeligt værelse med Walk in closet Lækker seng Godt badeværelse God udsigt
-
I får det samme som vi har skrevet på tripadvisor: Overall it is a nice hotel, but definitely not a 5 star hotel, with the significant flaws, listed beneath. •Small ants in bathroom and closet •Every plate in the buffet (both morning and evening) is dirty, mostly on the backside, but when stacked the contaminate the frontside. •The vallet left our bags outside unattended eventhough we were told it would be keeped in a room, which we were given the key to. •The housekeeping came in our room 3 days in row, eventhough the "do not disturb" sign was outside the door and we complained about it after the first two days. They kept coming. •Paying for wifi in the room is not to be expected in a 5 star hotel, like paying for water at the evening buffet and paying 5 € extra per roomservice order is absurd.

Bekræftet køb : 2019-11-23


10 ud af 10

+
Det hele var fuldstændig fantastisk, og beliggenheden var perfekt.
-
Det var perfekt, kan ikke sætte en finger på noget der skulle forbedres. (måske længere åbningstid ved poolen så man kunne få en svømmetur ved solnedgangen)

Bekræftet køb : 2019-11-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

4544 bedømmelser
Meget godt
 
2946
Godt
 
1037
Middel
 
354
Mindre godt
 
133
Dårligt
 
74

5 nyeste bedømmelser

28-02-2020

Indlæg af 257carolinej Aalborg, Danmark

Fantastisk sted

Virkelig fantastisk hotel. Super betænksomme og imødekommende personale hele vejen rundt. Pool området er noget for sig. Køb hel pension med det er pengene værd. Maden er super og varierende hele ugen igennem. Stranden er dog ikke noget særligt. Eneste minus hvis man er til det. Vi kommer igen !

 
02-02-2018

Indlæg af torbend165 Fredericia, Danmark

Imponerende flot feriehotel

Højt serviceniveau og fantastisk morgenbuffet. Meget smukt hotelanlæg med havudsigt. Meloneras er lidt af en stenørken. Man må leje en bil for at se noget mere til øen. Blev modtaget med champagne ved receptionen. Den fysiske udstrækning af hotellet er voldsom. God fri P-kælder.

 
24-12-2017

Indlæg af 210bm2017

Not a hotel but an adventure

Eventyret har 5 stjerner som så mange andre hoteller. Men dette hotel adskiller sig ved at hver stjerne oplyser en kvalitet der overgår de fleste stjerners normale oplysning. Og hver stjerne er en brilliant repræsentant for hotellets mangeartede kvaliteter. Derfor er dette hotel et eventyr.

 
19-02-2017

Indlæg af Jeppe Bøgh A København, Staden Kobenhavn, Denmark

Bedste ferieoplevelse på Gran Canaria

Vi havde en fantastisk uge med 2 vokse, en bedstemor og 1 barn på næsten 4. Hotellet er smukt og hyggeligt og er bygget som en lille bjerglandsby med receptionen som kirken. Gode værelser med fremragende senge og mulighed for babyseng eller opredning til barnet. Lækre badeværelser og håndklæder. Pool områder og øvrige faciliteter i top. Fine aktiviteter med bl.a. Yoga. Restaurenterne er lækre og med god betjening og et rigt udvalg. Halvpension er i den grad pengene værd. Det bedste var den venlige betjening fra alle ansatte, som var meget børnevenlige. Wifi er som flere andre har nævnt meget langsomt. Jeg oplevede det egentligt som meget rart at disconnecte. Mine medrejsende havde roaming som en del af deres telefon abonnementer og jeg tror at wifi vil blive brugt mindre og mindre i takt med at roaming bliver billigere og billigere. Vi kommer helt sikkert tilbage!

 
23-01-2017

Indlæg af SteffenN201

5-stjerner, men kan kun gives 4 i bedste flad

Du kommer ind i en fantsktisk reception med stort rom og meget eksklusive materialer, her er det virkelig 5 stjerne tænker man :-) Det smuldre lidt igennem opholdet som du opdager det små fejl, som bare ikke skal være der når et hotel påråber sig 5 stjerner. Vi startet med at skulle vente 1 time i reception før vi kunne få vores værelse, der var indcheck kl 14, det var ikke lige det man havde lyst til efter rejsen...! så vær obs på dette ! WIFI er en joke, der står det er gratis, men dette gælder kun fælles områder. Du skal betale ekstra hvis du skal have det på hotelrommet, og her virker det heller ikke. Alt for lille båndbredde. Dette går bare ikke på 5 stjerners hotel! Det er helt klart pengene værd at købe halv pension. Der var go mad, men ikke 5 stjerners i mine øjne. Det er de små fejl de gør, som afsløre at de ikke er kokke, dem som står og steger kød og fisk. Lidt ærgeligt at de ikke lige rette disse små fejl og kommer op på de 5 stjerner. Ellers var det et meget fint hotel, rummet, rengjøring, solområder, personale, bassinger og bar var fint. Vi vil ikke booke der igen når vi skal til GC næste gang, da man ikke får det "ekstra" for de ekstra penge som man betalte for de 5 stjerner. Vi vil hellere bruge pengene på et lige så fint arragement på et 4 stjerners i Puerto de Mogan, som er meget hyggeligere.