Deluxe-suite (for gæster over 18 år)

Deluxe-suiter med en stor terrasse med bord og stole og udsigt mod poolen. Suiten består af et soveværelse med et opholdsrum. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar mod betaling. Nespresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Suiterne for gæster over 18 år ligger i et område eksklusivt for gæster på voksenværelserne. Der er en pool og dejlige balinesiske solsenge samt en poolbar.

Værelsesstørrelse: Ca. 36 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med terrasse med stole og borde og udsigt til poolen. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar mod betaling. Nespresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 27 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Junior-suite deluxe (for gæster over 18 år)

Junior-suiter deluxe med stor terrasse med stole og bord. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar mod betaling. Nespresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Junior-suiter deluxe for gæster over 18 år ligger i et område eksklusivt for gæster på voksenværelserne. Der er en pool og dejlige balinesiske solsenge samt en bar.

Værelsesstørrelse: Ca. 27 kvm.
Antal personer: 2-3 personer

Suite

Suiter med stor terrasse med stole og bord og udsigt til poolen. Suiten består af et soveværelse og et opholdsrum. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar mod betaling. Nespresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.