Deluxe-suiter (for voksne over 18 år)

Deluxe-suiter med to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa i opholdsrummet. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar og Nespresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. En rummelig terrasse (20 m2) med stole og borde og udsigt til poolen. Rengøring 7 gange om ugen.

Suiterne til voksne over 18 år ligger i et område eksklusivt for gæster på voksenværelserne. Der er en pool og dejlige balinesiske solsenge samt en snackbar.

Værelsesstørrelse: ca. 36 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suiter

Junior-suiter med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar og Nespresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse (6 m2) med stole og borde og udsigt til poolen. Rengøring 7 gange om ugen.

I denne værelsestype er børn under to år inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: ca. 27 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Junior-suiter Deluxe (for voksne over 18 år)

Junior-suiter Deluxe med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar og Nespresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rummelige terrasser (14 m2) med stole og bord. Rengøring 7 gange om ugen.

Junior-suiterne for voksne over 18 år ligger i et område eksklusivt for gæster på voksenværelserne. Der er en pool og dejlige balinesiske solsenge samt en snackbar.

Værelsesstørrelse: ca. 27 kvm.
Antal personer: 2-3 personer

Suiter

Suiter med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Opholdsrum med mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar og Nespresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rummelig terrasse (14 m2) med stole og bord og udsigt til poolen. Rengøring 7 gange om ugen.

I denne værelsestype er børn under to år inkluderet i det maksimale antal personer på værelset

Værelsesstørrelse: ca. 28 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.