Coral Cotillo Beach

Coral Cotillo Beach er et skønt hotel ved den fine strand Los Lagos Beach i Cotillo på Fuerteventura. Her findes et stort poolområde, stranden er kun et stenkast væk, og på kun få minutter kan du gå ind til den charmerende fiskerby Cotillo. For en ekstra bekvem ferie kan du tilkøbe halvpension.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Vi boede ud til poolen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Coral Cotillo Beach ligger nær den fine sandstrand Playa de Los Lagos. Her kan du slappe af om dagen, svømme i poolen, gå i fitness og spise godt. Vil du hellere være lidt mere aktiv, er destinationen Cotillo perfekt med mange strande, der passer til alle, lige fra familier med små børn til lidt mere erfarne surfere. Vil du prøve at surfe, inden du begiver dig ud på de store bølger, kan du leje både kitesurfing, windsurfing og almindelig surfing på hotellet.

Hotel Coral Cotillo Beach har et stort poolområde med to pools, en stor pool og en separat børnepool. Alle pools er opvarmet til mindst 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og poolbar. Poolhåndklæder mod depositum for gæster i dobbeltværelser, bor du i superior-værelser er poolhåndklæderne uden depositum.

Lokale og internationale retter serveres i hotellets buffetrestaurant. Der serveres enkle frokostretter i poolbaren.

Fitness med udendørs CrossFit område og klatrevæg. Vandsport såsom surfing, windsurfing og kitesurfing mod betaling. Du kan også spille fodbold på indendørsbanen gratis. Der er en padelbane på hotellet, som kan lejes, og der kan også lejes ketsjere og bolde.

Hotellet har også et supermarked og flere butikker, der sælger tøj, delikatesser og sportsudstyr.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Møntvaskeri. Omkring fem minutters gang til fiskerbyen Cotillo. Cirka 20 kilometer til Corallejo og 35 kilometer til Puerto del Rosario.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Hvis du tilkøber halvpension, indgår nytårsmiddag.

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.30 og middagen kl. 18.30-21.00.

Værd at vide

Der vil være byggeri i nærheden af hotellet, byggeriet foregår mellem kl. 08.00-19.00. Støj derfra kan opfattes som forstyrrende.

Alle hoteller i El Cotillo & Majanicho

LACASA Cotillo

LACASA Cotillo er et flot lejlighedshotel i udkanten af den lille fiskerby El Cotillo. Stranden Playa de Los Lagos ligger lige nedenfor hotellet. Her kan du bo i dejlige lejligheder med to soveværelser og dykke, windsurfe eller cykle i løbet af dagen.