2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, mikroovn og brødrister. Tv (fjernbetjening mod depositum). El-kedel mod depositum. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder (familie)

2-værelses lejligheder (familie) med et soveværelse med to enkeltsenge, et opholdsrum med tv og sovesofa samt et separat køkken med enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine. Deponering mod betaling. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejligheder i etage

Rummelige 3-værelses lejligheder i etage med to soveværelser, et separat køkken og et opholdsrum med spiseplads. To soveværelser med to enkeltsenge i hvert. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Køkken med kogeplader, lille køleskab, kaffemaskine, mikroovn og brødrister. Tv (fjernbetjening mod depositum). El-kedel mod depositum. Deponering mod betaling. Hårtørrer. To badeværelser, et med badekar og toilet og et andet med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med pooludsigt.

Antal personer: 2-5 personer eller 2-6 personer, heraf 2 børn.

Større 2-værelses lejligheder

Større 2-værelses lejligheder med soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa i opholdsrummet. Minikøkken med kogeplader, lille køleskab, kaffemaskine, mikroovn og brødrister. Tv (fjernbetjening mod depositum). El-kedel mod depositum. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.