Deluxe-værelser

Nyrenoverede, rummelige og lyse deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to separate senge. Pudemenu. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter. Minibar (mod betaling). Gratis wifi, aircondition og deponering. Bådekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse, der er delvist åbent ud mod værelset med separat bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Gæster over 16 år i deluxe-værelserne har gratis adgang til spaområdet.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Deluxe-værelser med jacuzzi

Nyrenoverede, rummelige og lyse deluxe-værelser med privat jacuzzi på terrassen. En dobbeltseng eller to separate senge. Pudemenu. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter. Minibar (mod betaling). Gratis wifi, aircondition og deponering. Bådekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse, der er delvist åbent ud mod værelset med separat bruser og toilet. Terrasse med jacuzzi.

Gæster over 16 år i deluxe-værelserne har gratis adgang til spaområdet.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser

Nyrenoverede, rummelige og lyse dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter. Minibar (mod betaling). Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse, der er delvist åbent ud mod værelset med separat bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.