Costa del Sols fineste strande

Costa del Sols fineste strande

Med lidt over 320 solskinsdage om året retfærdiggør Costa del Sol sit navn. Her fortæller vi dig om nogle af Costa del Sols fineste strande, som du kan besøge under din ferie.

Book din rejse til Costa del Sol

Vores favoritstrande på Costa del Sol

 

1. Burriana Beach i Nerja

2. Playa de la Andalucia i Puerto Banus

3. Playa de los Lamar, Tarifa

4. La Carihuela, Torremolinos

5. Playa Viborilla, Benalmadena

6. Playa de la Cala de Mijas, Cala de Mijas

Nerja

Burriana Beach, Nerja

Burriana Beach er den største og fineste strand i Nerja. Stranden her er lang, bred og fyldt med restauranter og caféer. Hvis du bor på Hotel Marina Turquesa, er du inden for gåafstand til Burriana Beach.

Playa de Nueva Andalucia, Puerto Banús

Langs promenaden i luksuriøse Puerto Banús ligger udendørscaféerne på række. Playa de Nueva Andalucia starter ved havnen og fortsætter derefter mod vest til Nueva Andalucia. Stranden består af små bugter og er omkring 1 kilometer lang.

Playa de los Lansar, Tarifa

Tarifa er Spaniens sydligste paradis for windsurfere og kitesurfere. Den hvide sandstrand Playa de los Lansar, er 10 kilometer lang og et besøg værd.

Kitesurfing i Tarifa

La Carihuela, Torremolinos

La Carihuela stranden er den vestligste strand i Torremolinos og den af ​​byens strande, der er mest rolig. Her er også spændende klippeformationer

Playa Viborilla, Benalmadena

Playa Viborilla er en lille strand nær Benalmadena. Indramningen af ​​palmer og klipper forstærker følelsen af ​​at være på en lille ø i Caribien.

Playa de la Cala de Mijas, Cala de Mijas

Den gyldne sandstrand i Cala de Mijas er ideel for familier. Vandsport findes på den østlige del af stranden, og den livlige promenade er fyldt med restauranter, barer og caféer.