Costa del Sols fineste strande

- vores bedste tips!

Med lidt over 320 solskinsdage om året retfærdiggør Costa del Sol sit navn. Her fortæller vi dig om nogle af Costa del Sols fineste strande, som du kan besøge under din ferie.

Stranden Carabeillo i Nerja Stranden Carabeillo i Nerja

Burriana Beach, Nerja

Burriana Beach er den største og fineste strand i Nerja. Stranden her er lang, bred og fyldt med restauranter og caféer. Hvis du bor på Hotel Marina Turquesa, er du inden for gåafstand til Burriana Beach.

Carabeillo Strand, Nerja

På den vestlige del af Burriana Beach ligger den lidt mere stille strand Carabeillo. Her venter en dejlig hvid sandstrand, krystalklart vand og smukke omgivelser.

Playa de Nueva Andalucia, Puerto Banús

Langs promenaden i luksuriøse Puerto Banús ligger udendørscaféerne på række. Playa de Nueva Andalucia starter ved havnen og fortsætter derefter mod vest til Nueva Andalucia. Stranden består af små bugter og er omkring 1 kilometer lang.

Playa de los Lansar, Tarifa

Tarifa er Spaniens sydligste paradis for windsurfere og kitesurfere. Den hvide sandstrand Playa de los Lansar, er 10 kilometer lang og et besøg værd.

Playa de la Carihuela i Torremolinos Playa de la Carihuela i Torremolinos

La Carihuela, Torremolinos

La Carihuela stranden er den vestligste strand i Torremolinos og den af ​​byens strande, der er mest rolig. Her er også spændende klippeformationer

Playa Viborilla, Benalmadena

Playa Viborilla er en lille strand nær Benalmadena. Indramningen af ​​palmer og klipper forstærker følelsen af ​​at være på en lille ø i Caribien.

Playa de la Cala de Mijas, Cala de Mijas

Den gyldne sandstrand i Cala de Mijas er ideel for familier. Vandsport findes på den østlige del af stranden, og den livlige promenade er fyldt med restauranter, barer og caféer.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Costa del Sol, find og book en rejse til Costa del Sol eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Costa del Sol

Her finder du vores bedste tips om de bedste strande, de bedste udflugter, den mad, du ikke må gå glip af og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Costa del Sol

Costa del Sol

  • 9 af 10 dage med sol
  • Lange og flotte strande
  • Kultur, mad og shopping i Malaga
Læs mere om Costa del Sol

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her