Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Sleep-Like-A-Rock® sengetøj. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe og te. Nespresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Rock Spa® badeværelsesprodukter. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: ca. 21-22 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Sleep-Like-A-Rock® sengetøj. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe og te. Nespresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Rock Spa® badeværelsesprodukter. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: ca. 20-30 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Suiter

Suiterne med balkon består af et soveværelse og et opholdsrum med fold ud-stole og en sofa. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Sleep-Like-A-Rock® sengetøj. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe og te. Nespresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Rock Spa® badeværelsesprodukter. Åben planløsning til håndvask, separat bruser med glasdøre og separat toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: ca. 42-45 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Sleep-Like-A-Rock® sengetøj. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe og te. Nespresso maskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Rock Spa® badeværelsesprodukter. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: ca. 20-30 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.