Hard Rock Hotel Marbella

Hard Rock Hotel Marbella byder på en ægte rock'n'roll følelse og er velegnet til dem, der stiller høje krav til komfort. Hard Rock Hotel Marbella er et mødested for musikelskere i alle aldre med en udendørs scene til koncerter. Et ophold her er en sjov og anderledes ferieoplevelse! For at bo på hotellet, skal du være fyldt 16 år.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til Mallorca eller Costa del Sol. Gælder i afrejseperioden 1/5-10/11 2024.  Book senest den 21/4 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer. Suiter for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,6 km
Til centrum: 8,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har to poolområder med hver pool. Solstole, parasoller og poolhåndklæder.

I buffetrestauranten Sessions Restaurant kan du spise morgenmad, frokost og middag. Hotellet har også en à la carte-restaurant, hvor du kan spise godt fra asiatiske og middelhavskøkkener. I Eden Pool Club pool og snackbar kan du få en drink i løbet af dagen og aftenen, og bliver du sulten, er der lettere retter. I lobbyen er der baren GTM+1, som serverer kaffe og diverse drinks og cocktails fra tidlig aften til efter midnat.

I hotellets Rock Spa® kan du forkæle dig selv med en massage, en afslappende skønhedsbehandling og bade i pool, sauna og dampbad - alt sammen mod betaling. Her finder du også fitnessrum og hotellets yogaprogram Rock Om®, hvor du gratis kan deltage i forskellige yoga-sessioner i lokalet med både måtte, musik og instruktioner via et tv. Om aftenen byder hotellet på livemusik fra kendte og ukendte DJs.

I hotellets Rock Shop® kan du købe kasketter, trøjer, solbriller, ure og tasker med det klassiske Hard Rock-logo. De, der elsker musik, vil sætte pris på hotellets originale musikkoncept The Sound of Your Stay® med personlige afspilningslister til både humør og tidspunkt på dagen. Dans, mens du børster tænder, og start dagen med behagelige toner. Lej en Fender-guitar med hovedtelefoner til værelset og spil ørerne af dig selv, og fald derefter i søvn i behageligt Sleep-Like-A-Rock® sengetøj.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Strygejern og strygebræt er tilgængelige på anmodning i receptionen. Parkering med ladestandere til elbiler. 1,4 kilometer til stranden Playa Nueva Andalucía, 8,3 kilometer til Marbellas centrum og cirka 60 kilometer til lufthavnen uden for Málaga.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 08.00-11.00 og middagen kl. 19.00-22.00.

Alle hoteller i Marbella & Puerto Banus

Occidental Puerto Banús

I hjertet af Puerto Banús, i gåafstand fra både den berømte lystbådehavn og den dejlige strand, ligger det fine hotel Occidental Puerto Banús. Her venter et frodigt poolområde og flere hyggelige restauranter. I en radius af 20 kilometer finder du 22 golfbaner.