Julemarkeder i Europa

Find julestemningen på et julemarked!

Gør dig klar til jul - tag afsted med dem du holder af på en juleweekend! Oplev en ægte Disney-jul i New York, smag på skøn glühwein i Berlin, shop de fineste julemænd i Krakow eller tag et romantisk kyssebillede foran et julepyntet Eiffeltårn i Paris. Uanset hvad der får dit julehjerte til at slå ekstra stærkt, findes der et julemarked for dig! 


Vores favoritbyer med julemarkeder

Nedenfor kan du se nogle af byerne, der går all in op til jul... og der findes mange flere!

Julemarked i Berlin

Julemarkedernes by Berlin byder på alt, man kan ønske sig. Attraktioner og underholdning for børn, glühwein og julemusik for de voksne på det mest kendte julemarked Gendarmenmarkt.

Book juleweekend til Berlin

Julemarked i Paris

Romantikkens by, Paris, byder på en hyggelig jul for både par og familier. Oplev nogle af de mange julemarkeder, shop julegaver i lækre butikker eller gå ind og se et juleshow.

Book juleweekend til Paris

Julemarked i Krakow

Nyd julestemningen i historiske Krakow. I Den Gamle By kan du nyde julestemningen på et julemarked med aner fra 1200-tallet, og få købt en masse julegaver.

Book juleweekend til Krakow

Julemarked i Prag

oplev en tjekkisk jul i smukke Prag. På julemarkederne kan du købe nyt pynt til juletræet eller en julegave til en du holder af mens du varmer dig på dejlig glögg og julesnacks. 

Book juleweekend til Prag

Julemarked i Budapest

Indbyggerne i Budapest er professionelle når det kommer til julepynt; alt lige fra gader til restauranter og hoteller er i julefarver. Her findes flere julemarkeder at vælge mellem - byens ældste er det ved Sankt Stefans Basilika.

Book juleweekend til Budapest

Julemarked i Stockholm

Rejs til Stockholm for en dosis svensk julestemning med masser af julemarkeder! Udforsk Gamla Stan og oplev den fantastiske julestemning og slå dig ned på en hyggelig cafe.

Book juleweekend til Stockholm


Tips og inspiration

Vælg mellem mange forskellige rejsemål og storbyer!

Eksotiske rejsemål!

Book en eksotisk rejse med Apollo! Rejs fx til Maldiverne, Mauritius eller Seychellerne. Vælg mellem masser af muligheder!

Storbyferier og rejser med rutefly

Find en billig storbyferie med Apollo, og tag pakkerejsegarantien med i kufferten når du booker hotel og fly med os.

Billige flybilletter

Se de billige flybilletter til hele verden fra alle afrejselufthavne i Danmark. Over 300 flyselskaber med økonomi-, business- eller 1. klasse.

Juleferie

Glem alt om sne og slud og stressende julehandel – kun få timer væk venter roen blandt svajende palmer og afslapning ved poolen. Book din juleferie i dag!

Nytårsweekend i en storby

Skal du planlægge nytårsaften? Hvad med at skyde det nye år ind i London, Paris eller måske New York?

Book nytårsrejse