Julemarkeder

Julemarkeder og juleshopping

Oplev julens smage og dufte på et julemarked, få klaret juleshoppingen og slap af på et lækkert hotel. Kom i julestemning i fx Stockholm, London eller New York og hyg dig med at købe årets julegaver – helt uden julestress.

Inspiration

Læs vores blogindlæg omkring vores favorit julemarkeder i Europas storbyer.

Du er dækket af pakkerejsegarantien:

Bestiller du fly+hotel her er du dækket af pakkerejsegarantien hele vejen. Rejserne er på egen hånd med rutefly, og du kan pakke dem præcis som det passer dig. Nedenstående er eksempler, og du kan nemt rette afrejselufthavn, rejselængde, rejsemål osv. Det er rejser præcis hvor du vil, så længe du vil.

Julemarked i Tallin

Julemarked i Tallinn

Eventyrlige Tallinn har de bedste julemarkeder med perfekte omgivelser til at komme i julestemning! Køb traditionelt håndværk, sæsonens delikatesser og andet, der hører til julen. 

Oplev julemarked i Tallinn

Julemarked i Stockholm

Julemarked i Stockholm

Rejs til Stockholm for en dosis svensk julestemning! Vandre rundt i Gamla Stan og oplev den fantastiske julestemning og slå dig ned på en hyggelig cafe. I tiden omkring advent er der juleborde og julemarkeder og masser af julestemning. 

Oplev julemarked i Stockholm

 Julemarked i Krakow

Julemarked i Krakow

Den gamle by Krakow er fantastisk smuk! Besøg de hyggelige julemarkeder på Rynek Torv, hvor du kan vandre blandt boderne og lade dig friste af delikatesser. 

Oplev julemarked i Krakow

Julemarked i Wien

Julemarked i Wien

I Wien oplever du skøn julestemning og gamle traditioner. Det er et juleparadis med duft af gløgg og lækre snacks. Og så har Wien over 20 julemarkeder, som du kan opleve.

Oplev julemarked i Wien

 

Julemarked i Riga

Julemarked i Riga

Traditionen med at pynte juletræ stammer fra Letland. Og du kommer nemt i julestemning på julemarked i smukke Riga, hvor du kan opleve juleværksteder, sang og boder. 

Oplev julemarked i Riga

Julemarked i London

London er perfekt til dig, der skal købe julegaver og vil komme i julestemning. Vi anbefaler julemarkeder som fx Christmas at Kew, Hyde Park Winter Wonderland, og Winter Village i Hackney.

Oplev julemarked i London

Julemarked i Prag

Julemarkederne i Prag er nogle af de allerbedste, og de er fordelt mellem to torve, der ligger i kort afstand fra hinanden. Tag en weekendtur til smukke Prag i december og kom i julestemning!

Oplev julemarked i Prag

Julemarked i New York

Julemarked i New York

New York er magisk året rundt, men der er noget helt specielt over storbyen i december måned. Amerikanerne kan om noget pynte op, og i New York kommer du ikke til at kede dig!

Julemarked i New York

Julemarked i Berlin

Julemarked i Berlin

Berlin har mange julemarkeder, og byen oser af julestemning. Vi kan varmt anbefale dig at prøve fx Gendarmenmarkt, Alexanderplatz, Domäne Dahlem og Opernpalais. 

Oplev julemarked i Berlin

Julemarked i Budapest

Julemarked i Budapest

Tag på julemarked i smukke Budapest, hvor du kan vandre mellem hundredevis af boder, udstillinger og underholdning. Og facaden på Gerbeaud-bygningen forvandles til én stor adventskalender!

Oplev julemarked i Budapest


Julemarked på Oxford Street i London
Oplev det stemningsfulde julemarked på Oxford Street i London

Julestemningen har indtaget London med shopping, hygge og forlængede rejseweekender til følge.

Ikke mindst dem der står i fodboldrejsernes tegn i det tætpakkede engelske fodboldprogram, der præger London i december.

I midten af november åbnede byens mange julemarkeder og pyntede gader i en art uudtalt intern konkurrence på kæder, nips og blændende lysfester.

Covent Garden, Regent Street og Oxford Street er et stort lyshav i julens navn, og på mange andre pladser og små gader fejrer man december måneds store højtid.

Det er 58. år i træk Oxford Street juler, og i år er der ikke færre end 1778 lysdekorationer med 750.000 LED-pærer i spil, og kasinoerne på Leicesters Squares neonlys får benhård konkurrence af julemanden, der dagligt lytter til børnenes ønsker.

Regent Street er det centrale Londons store handelsområde, og gaderne Regent Street, Oxford Circus, Waterloo Place, Piccadilly og St. James udgør et stort julemarked.

Julen har bragt en velsignet lejlighed til en forlænget weekend i den engelske hovedstad, hvor man kan gå shop-amok og drage fordel af det svage engelske pund.

Julestemningen har også sneget sig ind i stuerne. De restauranter der kører med et britisk tema har naturligvis ladet menuen inspirere af højtiden.