Gdansk

  • • Lavere priser end herhjemme
  • • Nær stranden i Sopot
  • • OBS! Du rejser til Gdansk på egen hånd

Rejs til Gdansk på Østersøens kyst og oplev en rigtig perle. Du mærker straks den hjemlige og hyggelige følelse i den lille by med det store hjerte. Her kan du spise, shoppe og gå i spa meget billigere end herhjemme. Book en rejse til Gdansk med Apollo - husk du rejser på egen hånd.Fakta om Gdansk

Tidsforskel

Ingen tidsforskel.

Valuta

Polska Zloty (PLN).

Transfer

Lufthavnen i Gdansk hedder Gdansk Lech Walesa Airport, og den ligger cirka ti kilometer fra Gdansks centrum. Fra lufthavnen kan du tage bus, shuttlebus eller taxi ind til byen.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 3°c
feb 3°c
mar 7°c
apr 12°c
maj 17°c
jun 21°c
jul 23°c
aug 23°c
sep 19°c
okt 13°c
nov 8°c
dec 4°c
9,0 ud af 10 Gdansk
Vores gæsters vurdering, Baseret på 1 anmeldelser

Andre rejsemål Polen

Krakow

Velkommen til Krakow, en af Europas gemte perler! Krakow er en gammel og smuk by, som bestemt er et besøg værd. Det hyggelige og middelalderlige centrum er klassificeret som en verdenarv, og lokker besøgende til fra hele verden. En klar medvirkende faktor til Krakows voksende popularitet er det lave prisniveau. Pengene rækker langt, på rejser til Krakow, hvor det både er nemt at finde billige flybilletter til Krakow, billige hoteller i Krakows historiske centrum, og hvor det er meget billigt at gå ud og shoppe, drikke og opleve. Elsker du Prag, vil du elske at rejse til Krakow.

Warszawa

Warszawa er en storby, der vil overraske dig. Her venter spændende historie, masser af seværdigheder, museer og ikke mindst den gamle bydel, som er på UNESCOs verdensarvsliste. At du samtidig får meget for pengene gør Warszawa til et perfekt rejsemål for en weekendtur.