Symphony of the Seas

Symphony of the Seas ®

 – verdens største fartøj

Den fantastiske Symphony of the Seas® er et af Royal Caribbeans største og mest luksuriøse krydstogtskibe og tilbyder et stort udvalg af restauranter, aktiviteter, barer og fine kahytter. Symphony of the Seas® er som sin egen by, der tager dig med på en dejlig kombination af sol, by og oplevelsesferie i én. Om bord på Symphony of the Seas® finder du blandt andet rutsjebaner, der tager dig ned på ti dæk, en surfsimulator, hvor du kan prøve at surfe, klatrevægge for alle aldre, en zipline, hvor du kører ni dæk over jorden. Slap af eller leg i de dejlige poolområder om bord, forkæl dig selv med dejlige spabehandlinger, spis godt i restauranterne og opdag skønne steder undervejs.

Fakta

 • 362 m lang
 • 2.775 kahytter
 • 6.777 passagerer
 • 2.100 medarbejdere
 • 18 dæk
 • 65,68 m bred
 • 22 knob
 • 230.000 bruttoton

Aktiviteter

Om bord på Symphony of the Seas findes Ultimate Abyss – verdens længste vandrutsjebane ude på havet, som er ni dæk høj.


Symphony of the Seas har flere klatrevægge, hvor du kan udfordre dig selv. Uanset erfaring er der klatrevægge for alle aldre.


Hvorfor ikke øve sig i at surfe om bord på Symphony of the Seas? Skibet har en surf-simulator, hvor både unge og ældre kan øve sig i at stå op på brættet.


Splash Away Bay er et skønt vandland for de yngre vandelskere. Vandrutsjebaner, springvand og andet sjov.


Hvorfor ikke prøve at spille minigolf med havet som kulisse? Om bord på Symphony of the Seas finder du netop det, og du finder minigolfbanen ved aktivitetsområdet.


Vandrutsjebanerne Thypoon og Cyclone er velegnet til dem, der kan lide fart og spænding!


Tør du kaste dig ud 9 dæk i den 25 meter lange svævebane?


Interesseret i skøjteløb?


Få adrenalinen til at pumpe med noget lazerdome! Saml en flokken og leg!


Der er så meget mere at lave om bord på Symphony of the Seas!

Basketball bane
Boksering
Bordtennis
Spabade
Pools
Børne- og ungdomsklub
WOOM er Royal Caribbeans wifi, der kan sammenlignes med vores 4G-netværk. Mod betaling.

Underholdning

Om bord på Symphony of the Seas kan du se Broadway-musicalen Hairspray. Handlingen foregår i Baltimore i 1962 - en tid med megen racisme, og hvor forskellen mellem hvide og farvede var til at tage og føle på. Musicalen handler om teenagepigen Tracy Turnblad, der gerne vil være med på skolens dansehold for at fange hoveddanseren Link Larkins hjerte. Showet indgår i krydstogtprisen.


I Symphony of the Seas finder du Aqua Teatret. Her venter et storslået vandshow, hvor dansere og akrobater opfører kunst på et reb og dykker fra store højder. Showet er et must under krydstogtet. Indgår i krydstogtprisen.


Med sin egen skøjtebane om bord på Symphony of the Sea kan du selvfølgelig nyde iskolde isshows om aftenen!


Andre ting du kan opleve ombord på Harmony of the Sea inkluderer:

 • Natklub
 • Arcade spil
 • Live band
 • Lounges
 • Stand-up
 • Kasino

Fitness & Spa

Om bord på Symphony of the Seas er et veludstyret fitnesscenter med panoramavinduer, så du kan træne med den bedste udsigt. Fitnesscenteret er gratis, og du kan træne lige så længe og så meget, du vil! Ønsker du ekstra hjælp, er der mulighed for at booke en personlig træner time mod betaling.

Symphony of the Seas har et stort udbud af forkælende spa-behandlinger, forskellige typer massage, ansigtsbehandlinger og meget, meget mere. Behandlingerne er mod betaling.

Symphony of the Seas tilbyder mange forskellige typer holdtræning, herunder pilates-, spinning- og yoga mod betaling. Hvis du kan lide at løbe, er der en løbebane, der strækker sig rundt om skibet.

Restauranter

Hovedrestauranten

Nyd en god middag i hovedrestauranten som har et stort menukort. hvorfor ikke bestille tre forskellige forretter og så gå direkte til desserten? Eller bestil to hovedretter - her er ingen regler!
Hovedrestauranten indgår i krydstogtprisen.


Wonderland

Wonderland er præcis, hvad det lyder som - en restaurant, der inviterer dig til Alice i Eventyrlands vidunderlige verden. Her skal du lege med din fantasi, og du vil opleve noget helt nyt.
Specialrestaurant med ekstra tillæg pr. kuvert.


Jamie Oliver

En del af Jamie Oliver´s passion for det italienske køkken om bord på Symphony of the Seas. Her serveres sæsonens bedste råvarer.
Specialrestaurant med ekstra tillæg pr. kuvert.


Hooked Seafood

Hooked Seafood har fokus på fisk og skaldyr, som du spiser i hyggelige omgivelser. Restauranten byder på alt fra klassiske forretter, skønne supper, østers og luksuriøs hummer.
Specialrestaurant med ekstra tillæg pr. kuvert.


Chops

Chops Grill er præcis som det lyder et Steakhouse, hvor du kan glæde dig til grillretter i alle deres former.
Specialrestaurant med ekstra tillæg pr. kuvert.


Windjammer

Buffetrestauranten Windjammer har et stort udvalg af det meste. Her kan du sammensætte din morgenmad, frokost og middag helt efter din smag. Restauranten åbner tidligt om morgenen og lukker sent om aftenen.
Buffetrestauranten indgår i krydstogtprisen.


IZUMI

Asiatiske IZUMI serverer frisk og velsmagende sushi og sashimi af bedste kvalitet. Hvis du har lyst, kan du også selv være med til at lave maden, der lægges på en rødglødende sten på bordet.
Specialrestaurant med ekstra tillæg pr. kuvert.


El Loco Fresh

Velkommen til fiesta på El Loco Fresh – en farverig mexicansk restaurant om bord med en dejlig blanding af musik, dans og velsmagende snacks. Specialrestaurant med ekstra tillæg pr. kuvert.


Der er flere restauranter på Symphony of the Seas.

 • Johnny Rockets  – retro diner, der er taget lige fra 50'erne. På menuen finder du bl.a. hamburgere og pommes frites skyllet ned med lækre milkshakes i alle deres smagsvarianter
 • Sorrentos Pizza  – serverer brændefyret pizza i ren New York-ånd. Hvorfor ikke prøve en ny variant hver dag? Du kan også lave din egen pizza.
 • 150 Central Park – ligger centralt på fartøjet og her kan du nyde en seks-retters smagsmenu skabt af den prisvindende kok Michael Schwartz. Der serveres passende vine af højeste kvalitet.

Barer & Caféer

Vintage Wine Bar

Elsker du Cabernet eller Pinot Noir? Hvis ja, så tjek Vintage Wine Bar. Her kan du også bestille gode snacks og enklere retter.


Bionic Bar

Bionic Bar kan du få lavet din drink af en robot. Baren har et uendeligt udvalg, og du afgiver bestillingen via en app i baren.


Sugar Beach

Sugar Beach er slik- og isbaren, hvor du kan forkæle dig selv.


Playmakers Sportsbar

Playmakers Sportsbar – er baren at gå til, hvis du er til sport. Her kan du både spise og drikke godt, mens du hepper på dit yndlingshold.


Du finder helt sikkert din yndlingscafé eller bar om bord!

Vitality Café
Mini Bites
Copper & Kettle ( Engelsk pub)
The Attic
Rising Bar
Jazz on 4
Schooner Bar


Drikkepakke

Du booker enten pakken på Royal Caribbeans hjemmeside eller om bord, her pålægges et gebyr på 18%.
Bemærk at man kan booke drikkepakke frem til 5 dage før afrejse. 

Dryckespaket Deluxe Package

Deluxe Package

Pris fra 70$ pr. person/dag

 • Cocktails, drinks og øl
 • Vin på glas
 • Sodavand
 • Vand på flaske
 • Premium kaffe og te

I pakken indgår drikkevarer til en stykpris på maks 12$, samt 40% rabat på vinflasker til en værdi af 100$ eller 20% rabat på vinflasker til en værdi over 100$.

Dryckespaket Refreshment Package

Refreshment Package

Pris fra 29$ pr. person/dag

 • Premium kaffe og te
 • Vand på flaske
 • Friskpresset appelsinjuice
 • Sodavand
Dryckespaket Classic Soda Package

Classic Soda Package

Pris fra 12,99$ pr. person/dag

 • Sodavand
 • Coca Cola glas