Anthem of the Seas ®

Anthem of the Seas ®

På Anthem of the Seas®-krydstogtet venter der masser af sjove aktiviteter og vidunderlige øjeblikke for hele familien. Her findes blandt andet faldskærms-simulator og radiobiler, og for de allermindste er der vandlandet H2O Zone. Du finder også alle de sædvanlige Royal Caribbean-faciliteter såsom flere pools, en klatrevæg og en spa-facilitet i verdensklasse. Med Apollo kan du booke et krydstogt fra New York med Anthem of the Seas®.

 

Fakta

 • 348 meter lang
 • 2.090 kahytter
 • 4.180 passagerer
 • 1.500 ansatte
 • 15 dæk
 • 167.800 bruttoton

Aktiviteter

Om bord på Anthem of the Seas findes klatrevægge for alle aldre og adrenalinniveauer – det er bare finde en væg og begynde at udfordre sig selv.


Tag op i 90 meters højde over havet i den juvelformede kapsel North Star. Glem ikke at tage kameraet med – herfra har du en fantastisk udsigt over havet og fartøjet. Besøget er mod betaling.


Selv indendørs er der fede aktiviteter, der har åbent fra morgen til aften. Du kan blandt andet køre radiobil eller stå på rulleskøjter.


Om bord på Anthem of the Seas findes flere dejlige pools og jacuzzier.


Prøv hvordan det føles at være vægtløs. I faldskærmssimulatoren RipCord by IFLY® får du mulighed for at mærke adrenalinkicket, når du flyver. Vi lover, at det bliver en spændende oplevelse! Mod betaling.


Hvorfor ikke øve sig i at surfe om bord på Anthem of the Seas? Skibet har en surf-simulator, hvor både unge og ældre kan øve sig i at stå op på brættet.


Ved SeaPlex er der mulighed for at prøve Trapez-skolen.


H2OZone er et skønt vandland for de yngre vandelskere. Vandrutsjebaner, fontæner og anden sjov – her venter leg og sjov for alle!


I voksenafdelingen Solarium kan du nude rolige stunder, en god drink eller bare hænge ud.


Der er masser af aktiviteter på Athem of the Seas 

Børne- og ungdomsklub.

WOOM - Royal Caribbeans wifi, kan sammenlignes med vores 4G net. Mod betaling.

Underholdning

Oplev Broadwaymusicalen We Will Rock You om bord på Anthem of the Seas. Nyd kendte Queens-sange i skøn musical-stil. Forestillingen indgår i krydstogtsprisen.


Om bord på Anthem of the Seas kan du også nyde Spectra´s Cabaret – en dejlig blanding af dans og musik. Showet indgår i krydstogtsprisen.

I loungen Two70 findes et show med noget så usædvanligt som optrædende - robotter! Reservation kæves.


Om bord findes et casino.


 

Fitnesscenter & Spa

Anthem of the Seas har et veludstyret fitnesscenter med panoramavindue, og her er gratis adgang. Ønsker du ekstra hjælp med træningen, er der mulighed for at booke en personlig træner mod betaling.


I Anthem of the Seas spa findes et bredt udvalg af skønne behandlinger, forskellig slags massage, ansigtsbehandlinger og meget mere. Behandlingerne er mod betaling.


Anthem of the Seas har flere forskellige typer træningspas. Der findes bl.a. pilates, spinning og yoga mod betaling. For dem der vil løbe, findes en løbebane, der går rundt på hele fartøjet.

Restauranter

Hovedrestauranten

Nyd en storslået middag i hovedrestauranten med dets brede udvalg. Bestil tre forskellige forretter og derefter gå direkte til dessert? Eller hvorfor ikke gå efter to hovedretter – der er ingen regler her!
Hovedrestauranten indgår i krydstogtsprisen.


Wonderland

Wonderland er præcis som det lyder - en restaurant som byder dig ind i Alices i Eventyrlands vidunderlige verden. Her leger fantasien, og du vil opleve noget helt specielt. Specialrestaurant med ekstra tillæg pr. kuvert.


Chef´s Table

Chef´s Table er en gourmetrestaurant for dem, der elsker god mad og vine i verdensklasse. Restauranten er lille og intim, og her kan du nyde en fem-retters middag med gode vine.
Specialrestaurant med ekstra tillæg pr. kuvert.


Jamie Oliver

Om bord på Anthem of the Seas kan du nyde Jamie Oliver´s passion for den italienske kokkekunst. I restauranten serveres sæsonens bedste råvarer.
Specialrestaurant med ekstra tillæg pr. kuvert.


Chops Grill

Chops Grill er præcis som det lyder et Steakhouse, hvor du kan se frem til grillede retter i alle afskygninger.
Specialrestaurant med ekstra tillæg pr. kuvert.


Windjammer

Buffetrestauranten Windjammer har et enormt udbud af det meste. Her kan du sammensætte din morgenmad, frokost og middag præcis som du vil. Restauranten åbner om morgenen og lukker sent på aftenen.
Buffetrestauranten indgår i krydstogtsprisen.


Anthem of the Seas har et stort udbud af restauranter

 • Johnny Rockets - retro dineren som er taget direkte fra 50'erne. På menuen finder du bl.a. hamburgere og pommes frites sammen med lækre milkshakes.
 • Sorrentos Pizza - serverer vellavet pizza i ren New York-ånd. Du kan også lave din egen pizza.
 • Dog House - er præcis som det lyder, hot dogs og pølser.
 • Solarium Bistro Restaurant - er Anthem of the Seas dejlige buffetalternativ, hvor man sidder udendørs.
 • Costal Kitchen - Middelhavsrestauranten for gæster som bord i Suite-kahytter.

Barer & Caféer

Bestil en drink i Sky Baren og nyd den skønne udsigt over poolområdet.


Bionic Bar kan du få din drink lavet af en robot. Baren har et uendeligt udbud, og bestillingen foregår via en app i baren.


Elsker du Cabernet eller Pinot Noir? I så fald skal du finde Vintage Wine Bar. Du kan også bestille snacks og enkle retter her.


Højst oppe på Anthem of the Seas dæk finder du Northern Star Bar, et dejligt sted at afslutte aftenerne med udsyn til stjernerne.


Ved Solarium, der er en voksenafdeling på Anthem of the Seas, finder du Sunshine Bar. Slap af med noget at drikke og nyd roen.På La Patisserie serveres macarons, petit-fours og chokolade i alle dens former sammen med velsmagende espressos og cappuccinos.


Om bord på Anthem of the Seas findes yderligere flere barer og caféer:

The Cafe @TWO70 - serverer sandwiches, supper og salater, som du kan tage med på udflugt eller til kahytten.
Cafe Promenad - her kan du slå dig ned, bestille en kaffe og se på folk.
Schooner Bar - er fartøjets pianobar.
Boleros - er baren som serverer cubanske mojitos, brasilianske Caipirinha eller andre af dine favoritdrinks, og alt til skønne latinske toner.
Poolbar - er præcis som det lyder, en bar ved poolen.


Drikkepakke

Du booker enten pakken på Royal Caribbeans hjemmeside eller om bord, her pålægges et gebyr på 18%.
Bemærk at man kan booke drikkepakke frem til 5 dage før afrejse. 

Deluxe Package

Pris fra 70$ pr. person/dag

 • Cocktails, drinks og øl
 • Vin på glas
 • Sodavand
 • Vand på flaske
 • Premium kaffe og te

I pakken indgår drikkevarer til en stykpris på maks 12$, samt 40% rabat på vinflasker til en værdi af 100$ eller 20% rabat på vinflasker til en værdi over 100$.

Refreshment Package

Pris fra 29$ pr. person/dag

 • Premium kaffe og te
 • Vand på flaske
 • Friskpresset appelsinjuice
 • Sodavand

Classic Soda Package

Pris fra 12,99$ pr. person/dag

 • Sodavand
 • Coca Cola glas