Allure of the Seas

Allure of the Seas ®

Allure of the Seas® er sammen med sine fire søsterskibe et af verdens største skibe, og her har Royal Caribbean skabt en verden fuld af oplevelser for hele familien. På Allure of the Seas®-krydstogtet kan du slentre gennem den frodige Central Park og se fantastiske musicals og shows i Broadway-stil. Dagene ude på havet kan tilbringes ved et af de store poolområder, der passer til alle aldre, besøge fitnesscenteret, stå på skøjter eller slappe af i spaen. Stoppene i land er spækket med udflugter, som du bestiller om bord på fartøjet.
 

 

Fakta

 • 360 meter lang
 • 2.700 kahytter
 • 5.400 passagerer
 • 2.100 ansatte
 • 18 dæk
 • 22 knob
 • 220.000 bruttoton

Aktiviteter

Om bord på Allure of the Seas findes klatrevægge for alle aldre og adrenalinniveauer – det er bare finde en væg og begynde at udfordre sig selv.

Lær at surfe om bord på Allure of the Seas! Fartøjet har en surfsimulator, hvor både store og små kan øve sig i at stå op på brættet.

H2OZone er et skønt vandland for alle børn. Vandrutsjebaner, fontæner og andet sjov – her venter masser af leg for alle!

Hvorfor ikke spille minigolf ude på havet, nu hvor du har chancen? Banen på Allure of the Seas byder på skøn udsigt og kan findes ved aktivitetsområdet i agterstavnen af skibet (bagerst).

Om bord på Allure of the Seas kan du stå på skøjter.

Ferier skal også handle om at tage det roligt, og om bord på Allure of the Seas er der masser af hyggelige og afslappende steder.

Allure of the Seas har verdens første karrusel på et fartøj. 

På Allure of the Seas øverste dæk er en bane til boldsport. Hvorfor ikke samle en flok venner og spille fodbold, basketball eller volleyball?

På Allure of the Seas findes også jacuzzier!

 

Selvfølgelig findes der endnu mere om bord på Allure of the Seas. Blandt andet findes der:

Bordtennis
Udendørs biograf
Madlavningskurser
Pools
Børne- og ungdomsklub
WOOM - Royal Caribbeans wifi, kan sammenlignes med vores 4G net. Mod betaling.

Underholdning

Om bord på Allure of the Sea kan du se den verdensberømte Broadway-musical MAMMA MIA! Historien kredser om Sophie, som skal giftes og derfor leder efter sin far, som hun aldrig har mødt. Efter at have stjålet sin mors gamle dagbog, kontakter hun tre tidligere kærester og inviterer dem alle til brylluppet. Showet indgår i krydstogtprisen.


På Allure of the Seas finder du Aqua Teatret. Her venter et storslået vandshow, hvor dansere og akrobater opfører kunst på et reb og dykker fra store højder. Showet er et must under krydstogtet - og showet indgår i prisen for krydstogtet.


Med sin egen skøjtebane om bord på Allure of the Seas kan du nyde iskolde isshows om aftenen!


Andre ting du kan opleve om bord på Allure of the Seas:

 • Natklub
 • Arcade spil
 • Kasino
 • Live band
 • Lounges
 • Stand-up

Fitness & Spa

Allure of the Seas veludstyrede fitnesscenter har panoramavinduer, så du kan træne til den bedste udsigt. Fitnesscenteret er gratis, og du kan træne lige så længe og så meget, du vil! Ønsker du ekstra hjælp, kan du booke en personlig træner mod betaling.

Ombord på Allure of the Seas er der mange dejlige spa-behandlinger og forskellige typer af massage. Behandlingerne er mod betaling.

På Allure of the Seas er der mange forskellige typer holdtræning. Her kan du blandt andet dyrke pilates, spinning og yoga mod betaling. Rundt om skibet strækker sig en løbebane.

Restauranter

Hovedrestauranten

Nyd gode middage i hovedrestauranten som har et stort menukort. Her kan du bestille tre forskellige forretter og derefter gå direkte til dessert, eller du kan bestille to hovedretter – her er ingen regler!
Hovedrestauranten indgår i krydstogtsprisen.


Chef´s Table

På restaurant Chef´s Table du kan nyde gourmetretter kombineret med rigtigt gode vine! Nyd en fem-retters middag med vine i verdensklasse. Restauranten er lille og intim og med et begrænset antal pladser.
Specialrestaurant med ekstra tillæg pr. kuvert.


Chops Grill

Chops Grill er Allure of the Seas steakhouse, hvor du kan se frem til gode grillretter.
Specialrestaurant med ekstra tillæg pr. kuvert.


Windjammer 

Buffetrestauranten Windjammer har et stort udvalg af det meste. Sammensæt din egen morgenmad, frokost og middag, lige som du ønsker det. Restauranten åbner tidligt om morgenen og lukker sent om aftenen.
Buffetrestauranten indgår i krydstogtsprisen.


IZUMI

Restaurant IZUMIserverer frisk og velsmagende sushi og sashimi af bedste kvalitet. Hvis du har lyst, kan du også selv være med til at lave maden, der lægges en rødglødende sten på bordet. En dejlig asiatisk restaurant, ganske enkelt!
Specialrestaurant med ekstra tillæg pr. kuvert.


Sabor

Sabor er en restaurant der serverer alt fra det krydrede mexicanske køkken. Her kan du nyde tacos, fajitas, enchiladas og meget mere.
Specialrestaurant med ekstra tillæg pr. kuvert.


150 Central Park

150 Central Park ligger centralt på fartøjet og her kan du nyde en seks-retters smagsmenu skabt af den prisvindende kok Michael Schwartz. Der serveres passende vine af højeste kvalitet.
Specialrestaurant med ekstra tillæg pr. kuvert.


Giovanni's Table

Den familievenlige restaurant Giovanni's Table tilbyder italienske smage inspireret fra Toscana – krydret med et moderne touch.


Der er flere restauranter på Allure of the Seas:
Johnny Rockets – retro-dineren, der er taget direkte fra 50'erne. På menuen finder du bl.a. hamburgere og pommes frites skyllet ned med lækre milkshakes i alle deres smagsvarianter.
Dog House – er præcis, hvad det lyder som en hotdog-joint.
Sorrentos Pizza – serverer brændefyret pizza i ren New Yorker stil. Hvorfor ikke prøve en ny variant hver dag? Du kan også lave din egen pizza.
Sama Grill  er et brasiliansk Steakhouse.​​​​​​​
Solarium Bistro Restaurant – er Allure of the Seas udendørs buffet.

Barer & Caféer

Vintage Wine bar

Elsker du Cabernet eller Pinot Noir? Så skal du besøge Vintage Wine bar. Her finder du også gode snacks.


Poolbaren

Hvorfor ikke tage en drink i baren på solterrassen!


Boleros

Boleros er baren, hvor du kan nyde latinske smage og toner – cubanske mojitos, brasiliansk Caipirinha eller din yndlingsdrink.Park Cafe er caféen, hvor du kan bestille friske salater, panini, pandekager og meget mere. Her kan du også forsyne dig med snacks til udflugten eller til kahytten.


Der er flere restauranter på Allure of the Seas:

Cafe Promenad – her kan du sætte dig ned, bestille en kop kaffe og se på folk.
Schooner Bar – er fartøjets pianobar.
Poolbar – er præcis, hvad det lyder som, en bar ved poolen.
Vitality Cafe – er det sunde alternativ placeret ved siden af ​​fitness- og spaafdelingen.
Rising Tide – er noget så usædvanligt som en bar beliggende mellem flere af skibets etager.


Drikkepakke

Du booker enten pakken på Royal Caribbeans hjemmeside eller om bord, her pålægges et gebyr på 18%.
Bemærk at man kan booke drikkepakke frem til 5 dage før afrejse. 

Deluxe Package

Pris fra 70$ pr. person/dag

 • Cocktails, drinks og øl
 • Vin på glas
 • Sodavand
 • Vand på flaske
 • Premium kaffe og te

I pakken indgår drikkevarer til en stykpris på maks 12$, samt 40% rabat på vinflasker til en værdi af 100$ eller 20% rabat på vinflasker til en værdi over 100$.

Refreshment Package

Pris fra 29$ pr. person/dag

 • Premium kaffe og te
 • Vand på flaske
 • Friskpresset appelsinjuice
 • Sodavand

Classic Soda Package

Pris fra 12,99$ pr. person/dag

 • Sodavand
 • Coca Cola glas