Klasserejser og studieture

Studierejser – book hos Apollo!

Overlad planlægningen af årets studierejse til os. Vi kan sammensætte præcis den rejse, som I kunne tænke jer til en af vores spændende charterdestinationer. Vores program spreder sig over det meste af verden, og vores erfarne og dygtige rejsekonsulenter hjælper med at finde et hotel, der passer jeres behov.

Book studietur

70 21 44 55
Mandag-fredag: 09.00-16.00

Mallorca

Smukke Mallorca byder på noget for alle. Oplevelser i Alcudias gamle bydel, drypstensgrotter, bådture, Palma by og fantastiske strande. Her er garanti for en dejlig studietur med masser at se og opleve.

Aqua Sol
• Gåafstand til stranden

Aqua Sol

Grækenland

Landet oser af historie, ruiner, smuk natur og flotte strande. Med et utal af muligheder er Grækenland det perfekte rejseland, og en garanti for en fantastisk klasserejse.

Bio
• God beliggenhed

Bio

Atrion
• Vores gæsters foretrukne hotel på Kreta

Atrion

Aquarium View
• Morgenmadsbuffet inkluderet

Aquarium View

Tyrkiet

Oplev Tyrkiets gemte skatte og spændende historie. Et land der både religiøst, historisk, og samfundsmæssigt skiller sig ud. Et vidunderligt rejsemål der virkelig inviterer til en tværfaglig klasserejse.

Egypten

Pyramider, kongegrave, kamelridning, jeepsafari og snorkelture… Egypten er et af de mest interessante lande i verden, med et utal af oplevelser, som vil gøre jeres studierejse uforglemmelig!