Yoga & Meditation

Christina Hven Jensen

Yogalæreren Christina fra København besøger vores sportshoteller og tilbyder skøn dynamisk og balancerende yoga for alle. Du får mulighed for at øve dig i at komme ud af hovedet og ned i kroppen – og lægge mærke til, hvad yoga kan gøre for dit helbred, dit nervesystem og din søvn. Det er lige meget om du er en erfaren yogi eller aldrig har prøvet yoga før. Hovedfokus er at have det godt i krop og sjæl og at udvikle din yogapraksis ved at styrke din krop og dit indre.


Holdbeskrivelser

Yoga FLOW er en yogatime med fokus på vejrtrækning og glidende overgange med behagelige rytmer i baggrunden. Timen er forankret i vinyasa yoga og du bliver guidet til at finde din egen danserytme i bevægelsen, samtidig med at du sveder og styrker nærværet i din krop.

Yoga SLOW er en rolig og meditativ yogatime med plads og tid til at uddybe oplevelsen i hvert stræk. SLOW henter inspiration fra blide hatha-timer og yin yoga, og inkluderer både meditation og afspænding.

Yoga GROW er en kraftfuld yogatime med fokus på teknik og korrekt opstilling. GROW henter inspiration fra hatha og anusara yogas evne til at få kroppen til at "vokse" i stillingerne. I timerne gives der tid til at udforske virkningerne af god teknik og mulighed for at prøve mere udfordrende stillinger.

Shake the dust er en transformerende og befriende oplevelse for krop og sind. Træd ind i en guidet danseverden, hvor vi konstant flyder mellem bevægelse, hvile og befrielse. Vi udforsker shakes, hop, dans, fri bevægelse, pilates, somatik og gamle gennemprøvede kropsvægtøvelser. Alt sammen til lyden af ​​en svedig playliste!

HIIT Yoga er en træning, der kombinerer den mest kraftfulde af High Intensity Interval Training (HIIT) med den fredelige balance i yoga. Denne time byder på en blanding af intense styrkeøvelser i korte intervaller, harmonisk udstrækning og befriende åndedrætsøvelser.

Morgenyoga er den perfekte måde at starte dagen på for både krop og sjæl. Det er en mulighed for at starte dagen med intention og taknemmelighed gennem vejrtrækning, meditation og dynamisk udstrækning. Deltag og opret en ny og sund vane for dit indre biologiske ur, hvilket resulterer i øget energi og velvære.

Åndedrætsøvelser er en stille time, der udforsker forskellige teknikker til at påvirke og forbedre livskraften i os. I denne time fokuserer vi på at eksperimentere med forskellige vejrtrækningsmetoder, herunder beroligende og afbalancerede teknikker. Ved at afslutte med teknikker, der øger din energi, kan du opleve en holistisk balance i sind og krop.

Meditation er et øjeblik med indre stilhed og fokuseret nærvær, der giver en dybt beroligende effekt på sind og krop. I løbet af denne time udforsker vi forskellige meditative teknikker for at fremme mental ro, øget bevidsthed og en stærkere forbindelse til det indre selv.

Yoga Nidra også kendt som yogisk søvn, er en guidet meditationsteknik, der har til formål at fremkalde dyb afslapning i krop og sind. Ved at ligge behageligt og lytte til instruktioner fokuserer du gradvist på forskellige dele af kroppen og skaber en bevidsthed om din vejrtrækning og nærvær.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 hold hver dag, undtagen ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørerens hold, kan du også deltage i hotellets regelmæssige udvalg af sportsgrene og aktiviteter.


Hvordan booker jeg, og hvor meget koster det? 

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne.  

* Nogle af sessionerne med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas’ almindelige program.

Information om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.  

* Nogle af sessionerne med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas’ almindelige program.

Dato & hotel:

19.-26. maj 2024, Porto Myrina - powerede by Playitas

Afrejse fra: København & Billund

Dette inkluderer:

  • Alle hold med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter

Book Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren og hotellet

Om Christina Hven Jensen

Christina Hven Jensen er certificeret yogalærer og personlig træner med uddannelse fra Yogaplace, Senses og The Training Academy i København. Hun har dyrket yoga og meditation i mere end 12 år og underviser i yogapraksisser som Hatha, YinYoga, Yin/Yang og Vinyasa. Hendes intention er at give andre mulighed for nye perspektiver, både i yogapraksis og i livet generelt. I timerne lægges der vægt på kreativitet, kærlighed og klarhed, og hver deltager bliver mødt med venlighed og et stærkt nærvær. 

 

 

 

 

 

 

 


 

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas