Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

96% af gæsterne anbefaler

3303 bedømmelser
Meget godt
 
2563
Godt
 
617
Middel
 
91
Mindre godt
 
20
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

08-09-2021

af Passenger41591046293 Næstved, Danmark

Dejligt hotel med smuk udsigt

Dejligt stort værelse med stor balkon og smuk udsigt over haven og havet. Personalet er meget venlige og hjælpsomme. Pæn restaurant med både ude- og indendørs borde. Rigtig god morgenmadsbuffet. Haven og poolområdet var lækkert og hyggeligt.

 
10-08-2021

af brianovitch Frederiksberg, Danmark

Wauw et lækkert sted

Vi boede ikke på hotellet og kan derfor ikke anbefale værelserne. Til gengæld kom vi ofte forbi for at høre musik og spise. Virkeligt et dejligt sted og skøn atmosfære. Lækkert pool område og bagerst i haven har de en lille botanisk oase. De passer godt på planter og blomster og til dem, der er interesseret, har de også lavet skilte med navne på de enkelte planter og blomster. Der blev holdt bryllup en af dagene hvilket var smukt og romantisk. Vi spiste middag en aften og deres buffet var super lækker. Personalet taler godt engelsk og var rigtig søde selv om vi ikke boede på hotellet... Helt klart et sted vi gerne vil bo næste gang vi kommer til Funchal, Madeira

 
07-03-2020

af 788perj Gentofte, Danmark

Hyggetur til Madeira

3. gang vi er på Porto Mare. Endnu engang som en god og dejlig oplevelse. Serviceminded og kompetent personale. Dejlige udenomsområder og god morgenmad. Nemt at tage bussen ind til byen. Virkelig en oplevelse, der kan anbefales

 
29-12-2018

af stempinemmely København, Danmark

Den smukkeste ferie!

Er lige kommet hjem fra en uges ferie på madeira, på hotel porto mare. Porto mare er det smukkeste hotel, og også det aller reneste vi nogensinde har været på! Det har en skøn beliggenhed, med restauranter, supermarkeder, stranden, og meget mere lige inde for rækkevide. Bussen ind til buen køre lige foran hotellet og tager dig med cirka 5-7 min og så er du i byen med den smukkeste udsigt til havnen. Den smukkeste ferie nogensinde!

 
21-11-2018

af Per S Greve

Total afslapning

Dejligt at komme tilbage igen, velkomst med gensynets glæde. Desværre var værelser med havudsigt udsolgt, men vi fik værelse med udsigt til den utrolig dejlige park som omkranser pool området. Meget fine store værelser, med daglig rengøring, og det er bare i orden overalt. Restauranten serverer dejlige varieret morgenmad, og til aften flere lækkerier. Fantastisk dejlig indendørs pool (2 stk.) som er opvarmet.