Golden Residence

  • • Høj kundetilfredshed
  • • Store lejligheder
  • • Tilkøb morgenmad eller halvpension

Golden Residence har en rolig og skøn beliggenhed på en klippe. I nærheden ligger smukke badesteder, hyggelige restauranter og en livlig strandpromenade. Fra poolområdet kan du nyde den smukke panoramaudsigt over Atlanterhavet og Madeiras kystlinje, og ved det skønne spaområde er der både indendørs pool og jacuzzi.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Handicap venligt. Vi fik ikke mad på hotellet, så jeg kan ikke svare på nr 6?
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det 4-stjernede hotel Golden Residence har en dejlig beliggenhed på en klippe i udkanten af Funchal, mellem Madeiras længste rullestens strand Praia Formosa og den dejlige strandpromenade med masser af restauranter. Hotellet har et poolområde med en lille pool og en separat børnepool, begge med panoramaudsigt over Atlanterhavet og Madeiras kystlinje. Her findes solstole og parasoller og gratis håndklædeservice. Poolbar med drikkevarer og snacks.

Hoteller har en restaurant som tilbyder både buffet og à la carte. To barer, hvoraf den ene har åben om sommeren. Golden View Bar har åben efterår/vinter og serverer drinks, kaffe og afternoon tea.

Gratis fitness-faciliteter. Spa med opvarmet indendørs pool og jacuzzi. Gratis sauna og hamam kl. 17.00-21.00, øvrig tid er mod betaling. Billard. Gratis wifi på fællesområder. Hotelværelserne er opdelt på forskellige områder - A, B og C.

Lokaltrafik. Lido ligger ca. 1 km fra hotellet, og der er ca. 4 km til Funchal centrum. Parkering på hotellet mod betaling.

Måltider

Dobbeltværelser: Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.
Suiter: Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension mod tillæg.

Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halvpension, indgår julemiddag (24/12) og nytårsmiddag. Under jule- og nytårsmiddag er nobel påklædning påkrævet.