Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,4 ud af 10 baseret på 12 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
8,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Morgenmaden var helt fantastis
-
Mere opmærksomhed ved baren/terrassen

Bekræftet køb : 2024-04-01


10 ud af 10

+
Lyst og imødekommende bygninger samt ikke mindst et utrolig sødt og hjælpsomt personale. Både i buffet, reception og som rengøringsansatte.
-

Bekræftet køb : 2024-02-12


9 ud af 10

+
Poolområdet
-
Jeg ikke fik det værelse, jeg havde betalt for

Bekræftet køb : 2023-10-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

898 bedømmelser
Meget godt
 
591
Godt
 
238
Middel
 
49
Mindre godt
 
14
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

16-02-2020

af dortek4 Lystrup, Danmark

Dejligt hotel

Dejligt lyst og moderne hotel. Fine værelser med gode senge og et dejligt baderum. super altan med udsigt over havet. Skøn mad og dejlig have tæt på havet. Der er spisesteder tæt på. Her laves der rigtig god med.

 
24-01-2020

af jkte Odense, Danmark

Flot hotel med god udsigt i Lido området

Dette var vores anden ferie til Madeira. Placeringen af hotellet Baia Azul er enestående. Billederne på hjemmesiden lyver ikke.Udsigten over bugten fra terrassen er fantastisk. Terrassen i sig selv har en række siddepladser, herunder traditionelle stole og borde, liggestole. Et rigtig godt sted at slappe af med en drink og tage udsigten Hotellets reception er rummelig og lys med nogle smagfulde kunstværker. Fra gaden kommer man direkte ind på 6. etage med værelser både over og under. God service og meget rent hotel Gode værelser med en lille balkon til 2 mennesker. Selv om vores værelser vendte mod gaden- var der ikke trafikstøj- når dørene var lukket. Godt stort badeværelse. Flot og stor morgenmad buffet. Gratis shuttlebus ind til centrum 4 gange om dagen. Bus til offentlig transport 50 meter fra hotellet, kost 1,95 euro.

 
29-12-2019

af mobbyfinn

Super hotel i spændende omgivelse

Hotellet kan kun anbefales. Personalet er venlig og er veltrænet. Hotellet fremstår meget velplejet. Især er det omgivelsen som trækker opad. Der er en promenade til den daglige spadseretur samt et supermarked tæt på. Mange gode restauranter til rimelige penge. Værelserne med udsigt over havet er rene, service fungerer fremragende. Poolen derimod er alt for lille og flad. Måske velegnet for familier med børn men uegnet til at svømme.

 
27-10-2019

af DayTrip393189 Madeira, Portugal

Har det hele!

Fantastisk hotel. Godt placeret, god udsigt, udsøgt betjening, et besøg værd og man har lyst til at komme tilbage!!! Vi satte pris på, at det var lidt væk fra bymidten. Skøn natur, tæt på Forum Madeira og mange restauranter i alle prisklasser.

 
07-04-2019

af Bent B Herlev, Danmark

fantatisk hotel

vi var på dette hotel i slutningen af marts 2019. Det lever fuldt op til forventningerne, og mere til. Et dejligt hotel meget høj standard alt var skinnende rendt. Vi boede på 10 sal og havde en dejlig udsigt ud over havet. Værelset indrettet rigtigt godt skinnende rendt og lyst og venligst. Sengene var lidt hårde efter vores smag, så vi fik lagt et par topmadrasser på det hjalp flot service ordnet inden for en halv time med smil. I det hele taget var personalet smilende og hjælpsomme hele vejen igennem. Morgenbuffet hva skal jeg sige den var ganske enkelt fremragende intet manglede. Vi havde bestilt halvpension, og det fortrød vi ikke flot buffet. Hotellet ligger en halvtimes gang fra Funchal, så det er ikke så slemt. Lokalbus koster 1,95 eur hver vej. Desværre var vejret ikke med med os det regnede meget af tiden, men det ku vi jo ikke laste hotellet for.