Deluxe-værelser

Deluxe-værelse med en dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Strygefaciliteter. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse ud mod havet. Værelserne ud mod havet har også havudsigt og ligger tættest på stranden. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud lænestol eller sofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badekåber. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse. Værelserne er beliggende nær poolen.
Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer

Familie-værelser

Familie-værelser med en dobbeltseng samt ekstra opredning i sovesofa og fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer og badekåber. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.