5 ting at opleve på Mauritius

Hvis du søger noget at opleve udover afslappende stranddage og vandaktiviteter, har Mauritius en række forskellige aktiviteter, du kan prøve. Besøg et sukkermuseum og lær mere om Mauritius handelshistorie, oplev de farverige hinduistiske templer, eller prøv at shoppe på det centrale marked i Port Louis. Her er vores 5 bedste tip til ting du kan opleve på Mauritius!

1. Det farverige templer

Det farverige tempel beliggende i Port Luis repræsenterer en liggende krop med lotusblomsten som hovedet og indgangen til dens fødder. Dette meget smukke tempel er et eksempel på den dravidianske arkitektur med dens kupler dækket af hellige figurer fra den hinduistiske mytologi. Det farverige Triolet Shivala er det største hinduistiske tempel i Mauritius og er lokalt kendt som "Grand Shivala Triolet". Arkitekturen her afspejler den bengalske indflydelse, og bygningerne er værker af tamilske håndværkere sammensat af farverige guder og blomsterdesign over en hvid baggrund.

2. Det lokale marked i Port Luis

Port Louis-markedet har været centrum for den lokale økonomi siden den victorianske æra. Det er et godt sted at få en fornemmelse af det lokale liv, og de mest ægte stande er frugt- og grøntsagsstande.

3. Dykning og snorkling

Mauritius byder på fremragende dykning og snorkling muligheder. Øen er omgivet af smukke koralrev og har en fantastisk undervandsverden med farverige fisk, skildpadder og mange andre havdyr. Oplev nogle af de mest populære steder for dykning og snorkling, såsom Blue Bay Marine Park, Belle Mare Plage og Flic en Flac. Der er flere dykkercentre rundt om på øen, der tilbyder både dykkerudflugter og dykkercertifikater, der egner sig til både begyndere og erfarne dykkere.

4. Sukkereventyret

Følg L'Aventure du Sucre (sukkereventyr) og lær mere om, hvordan Mauritius er blevet påvirket af dens sukkerindustri. Den tidligere sukkerfabrik Beau Plan er nu et af de bedste museer i Mauritius, der ikke kun fortæller sukkerproduktionens historie, men også dækker Mauritius slaveri og den romerske handel. Det er dejligt at bringe børnene hertil, da museet vender sig mod børn gennem sine to maskotter, der fortæller sukkers historien på en forenklet og børnevenlig måde.

5. Galopbanen Champ de Mars

Den smukke Champ de Mars golfbane var en militær træningsbane, indtil Mauritius Turf Club blev grundlagt i 1812, hvilket gør galopbanen til den næstældste i verden. I dag opfylder konkurrencerne her en høj international standard, og galop er en af ​​de mest populære sportsgrene i landet. Racesæsonen her varer fra ca. april til november, og det største løb af alle er Maiden Cup, som normalt afholdes i september. Golfbanen ligger i nærheden af ​​Port Luis havn.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Mauritius, find og book en rejse til Mauritius eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Mauritius

Her kan du tage del i vores bedste tips om attraktioner, de bedste strande og skønne naturoplevelser. Bliv inspireret af vores bedste rejsetips til din rejse til magiske Mauritius!

Se alle rejsetips til Mauritius

Mauritius

  • Paradisferie på Mauritius
  • Fantastisk snorkling
  • Rolig atmosfære
Læs mere om Mauritius

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her