Eksotisk paradisstrand på Mauritius

8 strande på Mauritius

At finde en strand med smukt hvidt sand er ikke svært i Mauritius. Vælg, om du vil slappe af blandt viftende palmer, prøve at dykke eller måske prøve vandsport. Her har vi samlet vores 8 bedste strande i Mauritius!

1. Le Morne

Le Morne ligger på en halvø på vestkysten af Mauritius ved foden af det majestætiske Morne Brabant-bjerg, der er opført som en UNESCO-verdensarv. Le Morne, der er let tilgængelig fra kystvejen, er en smuk strand med kilometre af hvidt sand med store casuarina-træer omgivet af krystalklart vand, der er perfekt til dykning. Stranden kaldes Mauritius bedste kitesurfing sted og er især populær blandt windsurfere og kitesurfere. Stranden er stadig et dejligt sted at svømme, men regn med, at der bliver overfyldt i weekenden.

2. La Cambuse 

La Cambuse er en smuk, uspoleret strand. Planlæg en hel dag i naturen langt væk fra alt, hvad der kaldes bymiljø. Det er værd at vide, at her beskytter koralrevet ikke så meget, så der kan komme nogle stærke strømme ind. Men det er stadig rart at tage en dukkert i vandet.

3. Trou aux Biches 

Trou aux Biches ligger på den nordvestlige del af øen og er cirka to kilometer lang. Sandet her er utroligt blødt, og det er også en perfekt strand til snorkling, da et stort rev ligger tæt på land. Hvis du bliver om aftenen, har du en perfekt udsigt over den flotte solnedgang. Det er værd at vide at der er en del både, der lægger til ved denne strand, og hvis du ikke ønsker at ligge på dit håndklæde, kan du leje liggestole og parasoller her.

4. Grand Baie

Grand Baie er Mauritius mest livlige strand og har en bred vifte af vandaktiviteter og til tider også en ganske hektisk sejlsport. Stranden er også kendt som Grand Bay Beach og er en af ​​de korteste strande i Mauritius. Du går ikke her for at slappe af i stilhed eller nyde krystalklart vand, men snarere for at teste vandaktiviteter og opleve et rigt underholdningsliv. Der er få restauranter, der serverer direkte på stranden, men Café de la Plage er en vidunderlig undtagelse. Der er også klubber og restauranter i nærheden af ​​stranden.

5. Flic en Flac

Flic en Flac er øens længste strand og er perfekt til behagelige vandreture. Flic en Flac dækker en god vestkyststrækning på Mauritius, og langs stranden finder du koraller, muslingeskaller og søpindsvin. Sidstnævnte kan være godt at tænke på, hvis du vil svømme, et tip er at købe badesko. Dette er de lokales ferieparadis, og du vil finde mindst lige så mange mauritere her som turister. Langs stranden finder du foodtrucks, der serverer både internationale og mauritiske retter, ofte til en billig pris.

6. Tamarin

Tamarinbugten er et af de smukkeste steder på øen, og floden Black River strømmer ned fra bjergene og deler stranden i to dele, men det at vade over floden er ikke noget problem. Det er en meget flot bund, kun sand og lejlighedsvis sten. Her er der ingen risiko at møde søpindsvin. Tamarin er en af de få strande, der mangler et beskyttende rev, som nogle gange resulterer i større bølger, der er gode at surfe på.

Belle Mare Beach

7. Belle Mare

Belle Mare er en dejlig strand, der er en hel kilometer lang. Her kan du opleve fantastisk dykning under vandoverfladen eller benytte lejligheden til at teste windsurfing. Der er masser af barer og restauranter på stranden, og der kan blive overfyldt i weekenderne. Den hvide strand er omgivet af store golfbaner, store hotelkomplekser, et familievenlig vandland og masser af vandsport.

8. Blue Bay

Blue Bay er et beskyttet naturområde, der har øens travleste undervandsliv. Hvis du ikke selv ønsker at gå ud og snorkle, er der muligheden for at tage en tur på båd med glasbund og derefter snorkle i grupper og opleve det smukke liv under vandet. Blue Bay er en meget støjsvag strand på øen og har færre besøgende end de fleste strande i Mauritius.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Mauritius, find og book en rejse til Mauritius eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Mauritius

Her kan du tage del i vores bedste tips om attraktioner, de bedste strande og skønne naturoplevelser. Bliv inspireret af vores bedste rejsetips til din rejse til magiske Mauritius!

Se alle rejsetips til Mauritius

Mauritius

  • Paradisferie på Mauritius
  • Fantastisk snorkling
  • Rolig atmosfære
Læs mere om Mauritius

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her