Dobbeltværelse i bungalow

Dobbeltværelser i bungalows er beliggende i øens tropiske grønne områder. Trædæk foran bungalowen med en daybed og solstole. En dobbeltseng og en daybed. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftsvifte. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Der er pool- og strandhåndklæder på værelset. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse, som er delvist under åben himmel, med bruser, udendørs jacuzzi og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1-3 personer.

Seafront Villa

Seafront Villaerne ved havet er beliggende på lagunesiden af øen, beliggende i tropiske grønne områder og kun få skridt fra stranden. Træterrasse på forsiden af villaen med en daybed og solstole. Der er en dobbeltseng og en daybed på værelset. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftsvifte. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber. Der er pool- og strandhåndklæder på værelset. Hårtørrer. Badeværelset er delvist åbent mod himlen med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1-3 personer.

Villa Superior

Villa Superior med balkon eller terrasse. Villaen er beliggende i øens tropiske grønne områder og har en træterrasse med en daybed og solstole. En dobbeltseng og en daybed. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftsvifte. Minibar mod betaling. Espresso kaffemaskine. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Der er pool- og strandhåndklæder på værelset. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse, som er delvist under åben himmel, med bruser, udendørs jacuzzi og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1-3 personer.

Water Villa

Water Villaer – en rigtig feriedrøm bygget på pæle ude i havet, nær husrevet. Træterrasse med panoramaudsigt over havet med solstole, parasol og en trappe ned i Det Indiske Ocean. En dobbeltseng og en daybed. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftsvifte. Minibar mod betaling. Espresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Der er pool- og strandhåndklæder på værelset. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelset er delvist åbent mod himlen og har bruser, udendørs jacuzzi og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Medbring gerne dine egne badesko, da molerne ud til villaen og trædækkene bliver meget varme af solen.

Antal personer: 1-3 personer.

Water Villa Deluxe

Water Villaer deluxe er bygget på pæle ude midt i den turkise lagune. Trædæk med panoramaudsigt over havet med solstole og parasoller og en trappe ned i Det Indiske Ocean. En dobbeltseng og en daybed. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftsvifte. Vinkøleskab med vin fra hele verden og minibar mod betaling. Espresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Der er redningsveste samt pool- og strandhåndklæder i villaen. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse, som er delvist under åben himmel, men bruser, badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Medbring gerne dine egne badesko, da molerne ud til villaen og trædækkene bliver meget varme af solen.

Antal personer: 1-3 personer.