Dobbeltværelser i bungalow

Dobbeltværelser i bungalow beliggende i frodige omgivelser. En dobbeltseng og en day bed findes på værelset. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Minibar mod betaling. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. iPod-dockingstation. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelset er delvist åbent mod himlen med bruser, udendørs jacuzzi og toilet. Træterrasse foran bungalowen med en day bed og solstole.

  • Pool- og strandhåndklæder findes på værelset.

Antal personer: 1-3 personer.

Seafront Villa

Seafront Villa beliggende på lagunesiden af øen i frodige omgivelser kun få skridt fra stranden. En dobbeltseng og en day bed findes på værelset. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. iPod-dockingstation. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelset er delvist åbent mod himlen med bruser og toilet. Træterrasse foran villaen med en day bed og solstole.

  • Pool- og strandhåndklæder findes på værelset.

Antal personer: 1-3 personer.

Villa Superior

Villa Superior er beliggende i frodige omgivelser. En dobbeltseng og en day bed findes på værelset. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Minibar og espressomaskine. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. iPod-dockingstation. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelset er delvist åbent mod himlen med bruser, udendørs jacuzzi og toilet. Træterrasse med en day bed og solstole eller balkon.

  • Pool- og strandhåndklæder findes på værelset.

Antal personer: 1-3 personer.

Water Villa

Water Villaerne er en sand feriedrøm bygget på pæle ude i havet, nær husrevet. Villaerne har en dobbeltseng og en day bed. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Minibar og espressomaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber. Hårtørrer. Pool- og strandhåndklæder. Badeværelset er delvist åbent mod himlen med bruser, udendørs jacuzzi og toilet. Træterrasse med panoramaudsigt over havet med solstole og parasol. En trappe fører direkte ned i havet. Medbring gerne dine egne badesko, da molerne ud til villaen og trædækkene bliver meget varme af solen.

Antal personer: 1-3 personer.

Water Villa Deluxe

Water Villa Deluxe er bygget på pæle ude i havet. En dobbeltseng og en day bed. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Vinkøleskab med vin. Minibar og espressomaskine. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelset er delvist åbent mod himlen med bruser, badekar og toilet. Træterrasse med panoramaudsigt over havet med solstole og parasol. En trappe fører direkte ned i havet. Redningsveste, samt pool- og strandhåndklæder findes på værelset. Medbring gerne dine egne badesko, da molerne ud til villaen og trædækkene bliver meget varme af solen.

Antal personer: 1-3 personer.