1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon og havudsigt. Lejlighederne og balkonerne er af varierende størrelse.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder af varierende udseende med separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Der forekommer trappetrin i visse lejligheder. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse, nogle balkoner har havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejlighed i etage

2-værelses lejligheder i etage med soveværelse på øvre plan. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa i opholdsrummet. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Der forekommer trappetrin i visse lejligheder. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Lille balkon havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.