1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder af varierende størrelse med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. To separate senge og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon af varierende størrelse med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder af varierende udseende med separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Der forekommer trappetrin i visse lejligheder. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse, nogle balkoner har havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

2-værelses lejligheder i etage med soveværelse på øvre plan. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa på nedre plan. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Der forekommer trappetrin i visse lejligheder. Hårtørrer. Brus og toilet. Lille balkon havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer eller 1-5 personer, heraf 1 barn.