1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med køleskab, kogeplader, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine inkl. fire kapsler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Ingen udeplads.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder placeret i toppen af bygningen har en lidt lavere loftshøjde. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, opvaskemaskine og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine inkl. fire kapsler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller balkon i stueetagen. Nogle balkoner har havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder beliggende i toppen af bygningen har lidt lavere loftshøjde. To soveværelser og et kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, opvaskemaskine, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine inkl. fire kapsler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller balkon i stueetagen, nogle balkoner har havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.

Mindre 2-værelses lejlighed

Mindre 2-værelses lejligheder placeret i toppen af bygningen har en lidt lavere loftshøjde. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine inkl. fire kapsler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer.