Værelsestyper

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med lys og moderne indretning. Dobbeltseng eller to separate senge. Køleskab. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Lyst badeværelse med brus og toilet. Stor balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

1-værelses lejligheder i etage

1-værelses lejligheder i etage. Soveværelse på øverste etage og kombineret opholdsrum og minikøkken på nederste etage. Køleskab. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Lyst badeværelse med brus og toilet. Balkon eller stor balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med lys og moderne indretning. Soveværelse med dobbeltseng eller to separate senge samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Hele lejligheden har lysegråt klinkegulv og trædetaljer. Minikøkken med køleskab, mikroovn, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Lyst badeværelse med brus og toilet. Lejlighederne i stueplan har balkon i stueplan uden nogen direkte udsigt eller balkon i stueplan der vender mod havet. Visse lejligheder har balkon, enten med direkte havudsigt eller som vender mod havet. Visse lejligheder har en ekstra stor balkon.

Antal personer: 1-4 personer.