1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med en sovesofa anvendes som seng. Minikøkken med køleskab, kogeplader og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Stor balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

1-værelses lejligheder i etage

1-værelses lejligheder i etage. Soveværelse på øverste etage og kombineret opholdsrum og minikøkken på nederste etage. Minikøkken med køleskab, kogeplader og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller stor balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Minikøkken med køleskab, mikroovn, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Lejlighederne har balkon i stueplan, visse vender mod havet eller balkon der vender mod havet, med delvis havudsigt eller med direkte havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer.