1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med en sovesofa anvendes som seng. Minikøkken med køleskab, kogeplader og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Stor balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

1-værelses lejlighed i etage

1-værelses lejligheder i etage. Soveværelse på øverste etage og kombineret opholdsrum og minikøkken på nederste etage. Minikøkken med køleskab, kogeplader og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller stor balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Minikøkken med køleskab, mikroovn, brødrister, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet.

2-værelses lejlighederne har balkon nogle med delvis havudsigt eller havudsigt, eller 2-værelses lejligheder med balkon i stueetagen, nogle mod havet og nogle med delvis havudsigt, eller 2-værelses lejligheder med en stor balkon med delvis havudsigt. Størrelsen på balkonerne varierer fra 1,5 kvadratmeter op til cirka 4 kvadratmeter. Den store balkon er fra 4 kvadratmeter eller større.

Antal personer: 1-4 personer.