Strande ved Venedig

Strande ved Venedig

Venedig er primært ikke kendt for sine strande. En weekend i Venedig handler om mad, kunst og vin. Skulle du stadig ønske at tilbringe en dag ved havet, så er det ikke umuligt. Hop på lokaltoget, lej en bil eller tag med en vandbus, som tager dig til smukke, gyldne strande på en time.

Lido di Venezia

Lido di Venezia er en lille ø, der tæller som Venedigs kyst. Øen består af en stor sandbank, hvilket gør Lido til et perfekt udflugtsmål på en varm og smuk dag. Hvis du hopper på en vandtaxi, en vaporetto, tager det ca. fem min at komme til Lido. Der er både gratis strande og private strande, hvor du betaler for en solstol. En populær kyststrækning på Lido er Gran Viale Santa Maria Elisabetta, mens D'Annunzio betragtes som en af de mest turistvenlige.

Punta Sabbione

I den nærliggende by Cavallino venter en 15 km lang sandstrand. Cavallino ligger lidt længere væk end Lido, men der er flere måder at komme hertil fra Venedig. Med en vandtaxi tager det fra 30 min og op til en time. Her finder du tidstabeller og priser. Du kan også tage toget til San Donà-Jesolo og skifte bus til Jesolo i San Dona.

Andre strande nær Venedig

Hvis du ikke har noget imod en udflugtstur, så er der mange strande at opdage i nærliggende byer til Venedig, men du skal være parat til at køre en time i bil. Sottomarina ligger ca. 70 min fra Venedigs centrum, Bibione 80 min væk med bil og Rosolina Beach også.