Apollo Mondo

- hvilket hotel passer dig?

Har du svært ved at vælge mellem alle de hoteller, der tilbydes, når du skal ud at rejse? For selvfølgelig er udbuddet næsten ubegrænset, og at researche er nærmest et fuldtidsarbejde. I sidste ende er det, hvem du er, og hvad du vil have ud af din ferie, der afgør, hvilket hotel du skal vælge for at få den bedst mulige ferie.

Hos Apollo har vi samlet vores bedste feriehoteller under Apollo Mondo hotelkonceptet. Alle hoteller er unikke har én ting til fælles - ferieoplevelser ud over det sædvanlige! Vores krav til Mondo-hotellerne er høje, og sammen med engagerede hotelejere og dedikerede medarbejdere skaber vi noget ekstra, som du kan nyde under din ferie. Som altid når du rejser med Apollo, er den lokale altid til stede, og vi har altid respekt for det værtsland, vi besøger.

Vi er virkelig stolte af vores Apollo Mondo hoteller, men hvilket hotel skal du vælge for at blive lige så forelsket som os? Vi guider dig!

Apollo Mondo Family

Apollo Mondo Family er, som navnet antyder, de hoteller, hvor børnefamilier trives bedst. Alle forældre ved, at hvis børnene er glade, er forældrene det også. Der er en børneklub, legeplads, børnepools og svømmeskole. I restauranten har børnene deres egen tilpassede børnebuffet og du har adgang til høj stol og tremmeseng på værelset. De voksne er selvfølgelig ikke blevet glemt. Hotellerne tilbyder adskillige træningssessioner og veludstyrede fitnessrum til dem, der ønsker at holde sig aktive i ferien.

Tanken bag konceptet er, at hele familien skal kunne spise god, veltilberedt og sund mad, samtidig med at de får chancen for at lære det ægte lokale køkken at kende.

Rejser du uden for skoleferierne, er der masser af gæster, der bor på vores Apollo Mondo Family uden børn, men hvis høj latter, plask i poolen og nysgerrige børn er noget, der forstyrrer din ferie, er disse hoteller nok ikke noget for dig.

Se alle Apollo Mondo Family-hoteller

Apollo Mondo Selected

Man forstår allerede på navnet, at Apollo Mondo Selected er noget særligt. Konceptet er en livsstil, hotellerne er elegante, har en afslappet atmosfære og henvender sig primært til et voksent publikum. Her har vi hævet niveauet på det meste. Standard, beliggenhed, service og udvalget af aktiviteter - alt det, vi tror, ​​du vil elske, og som forbedrer den samlede oplevelse. Dette er hoteller, der er en grund til at rejse bare i sig selv, plus vi tilføjede ekstra værdi i forhold til atmosfære, beliggenhed og ting at gøre. Apollo Mondo Selected er alt, hvad du elsker. Og en lille smule mere.

Se alle Apollo Mondo Selected-hoteller

Apollo Mondo Duo

Hvis du rejser uden børn, så tjek vores populære Apollo Mondo Duo hoteller. Det er nøje udvalgte hoteller for voksne, der gerne vil tage en pause fra hverdagen og bare tage dagen, som den kommer helt på deres egne præmisser. Vores Apollo Mondo Duo hoteller er kun for voksne gæster og har høje standarder for at opretholde et højt niveau af kundetilfredshed. Her tilbyder vi yoga flere gange om ugen, men frem for alt er det et hotel uden krav.

Se alle vores Apollo Mondo Duo-hoteller

Apollo Mondo Boutique

Hvis du er en person, der er kræsen, når det kommer til hoteller og leder efter noget ud over det sædvanlige, er det vores Apollo Mondo Boutique-hoteller, du skal rette opmærksomheden mod. Intet er blevet overset her. Design og æstetik er overalt på hotellerne, og indretningskonceptet er signeret af Jon Eliasson, mens meget af dekorationerne er skabt af lokale designere og fotografer.

Restauranten er hjertet af hotellet. Her serveres Mondo Meze, et madkoncept som vi har udviklet sammen med den prisvindende kok Mirsini Lambraki, hvor der serveres traditionelle retter med et moderne islæt. Der tilbydes selvfølgelig også yoga og instruktørledede træningssessioner. Foretrækker du at træne på dine egne præmisser, er der et veludstyret fitnessrum, og efter en lang dag kan du nyde at blive forkælet i hotellets spa. Hos Apollo Mondo Boutique nyder du med alle dine sanser! Selvom du med Apollo altid er tæt på det lokale og ægte på destinationen, bliver hotellet en destination i sig selv, når du bor på vores Apollo Mondo Boutique hoteller, og det er meget muligt, at du slet ikke vil forlade hotellet i løbet af dit ophold.

Se alle vores Apollo Mondo Boutique-hoteller

Apollo Mondo Local

Hvis du er en af ​​dem, der virkelig ønsker at komme tæt på det lokale liv, når du er på farten, er Apollo Mondo Local-hotellerne noget for dig.

Det er ikke internationale hotelkæder, men drives af vores lokale samarbejdspartnere, som har noget særligt og passer ekstra på deres gæster. Det er ikke tilfældigt, at disse hoteller har mange tilbagevendende gæster, hvor der er opbygget venskaber og et tæt forhold mellem vores gæster og hotelejeren og kundetilfredsheden er høj på disse hoteller. Her bor du tæt på det lokale liv, og der er god chance for, at du får tips om ting at se eller gøre, som du ikke ville have fået, hvis det ikke var for en person, der lever sit liv på destinationen, som deler det med du. Alle hoteller har selvfølgelig gode faciliteter, men det er netop den personlige atmosfære, der gør disse hoteller så populære.

Se alle vores Apollo Mondo Local-hoteller

Apollo Mondo One of a Kind

Hvis det er noget særligt du leder efter, bør du kigge på vores Apollo Mondo One of a Kind hoteller. Det er udvalgte hoteller, der tilbyder unikke hoteloplevelser, one-of-a-kind, hvor intet hotel er ens.

Hvis du leder efter et hotel, der skiller sig ud fra mængden, som du vil huske tilbage til, når du er hjemme, er du kommet til det rigtige sted. Selvom hotellerne er spredte, har alle hoteller en gennemtænkt overordnet følelse og atmosfære, uanset om hotellet er et eksklusivt bjerghotel eller et designer boutiquehotel på stranden.

Se alle vores Apollo Mondo One of a Kind-hoteller