Vores rejsemål, Bali

byer sorteret efter

En rejse til Sanur på Bali passer især til dig, som vil tage det roligt og opleve det unikke Bali med de traditionelle markeder og smukke strande. Sanur er også populært blandt børnefamilier - den palmeklædte strand er nemlig lavvandet og beskyttet mod store bølger af et snorkelvenligt koralrev.

Læs mere om Sanur 6 hoteller

I afslappende Nusa Dua på Bali venter solrige dage på den hvide sandstrand og et luksuriøst ophold på femstjernede hotel Melia Bali Villas & Spa. Hvorfor ikke starte ferien med en minirundrejse og krydse nogle af øens største seværdigheder af på listen.

Læs mere om Nusa Dua 1 hoteller

Book en rejse med Apollo til Tanjung Benoa og bo direkte på den smukke, hvide sandstrand. Dagene bruges nemt på afslapning på stranden, skaldyrsmiddage og snorkling/dykning blandt koralrevets farverige fisk.

Læs mere om Tanjung Benoa 3 hoteller

Candi Dasa var tidligere en fiskerby, der stadig den dag i dag foregår i roligt tempo. Besøg Lotuslagunen midt i centrum og smag på det lokale køkken i nogle af restauranterne langs med hovedgaden.

Læs mere om Candi Dasa 1 hoteller

Kom med os til fantastisk livlige Kuta på Balis sydkyst. Her kan du se frem imod en varieret ferie med et stort udbud af restauranter og butikker eller tilbring hele dagen på de fine sandstrande.

Læs mere om Kuta 3 hoteller