Radisson Goa Candolim

Radisson Goa Candolim i det nordlige Goa er et hyggeligt All Inclusive hotel med et fint poolområde. På nogle minutter når du den fine sandstrand Candolim Beach og der er gåafstand til centrum. Hotellet har to gode restauranter. Lille fitnessrum.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Radisson Goa Candolim er et fint hotel i Goa med store og rummelige værelser. Hotellets hyggelige poolområde ligger midt på hotellet. Gratis solsenge, parasoller og poolhåndklæder.

Palms restaurant serverer det bedste fra det krydrede indiske køkken, men her serveres også internationale retter, og det er her du spiser morgen-, frokost- og middagsbuffeten. I à la carte-restauranten Red Mango kan du smage det lokale køkken fra Goa, fiske- og skaldyrsretter og velsmagende desserter og slutte af med en god drink.

Hotellet har et fitnessrum, der er åbent 24 timer i døgnet. Bordtennis. Billard.

Gratis wifi på hele hotellet.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-11.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.30-22.30
  • Snacks ved poolbaren, kl. 10.30-12.30 og kl. 15.00-19.00
  • Lokale drikkevarer, øl, vin og sodavand ad libitum, kl. 11.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Det er obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Goa

Alidia Beach Resort

I en grøn oase mellem Baga Beach og Baga Road, ligger de fem bygninger, som udgør rustikke Alidia Beach Resort. Stierne slingrer sig mellem bygningerne, og hele hotellet er en rolig og skøn kontrast til folkelivet i Baga. Her bor du i superior-værelser med aircondition.

Bloom Suites

Bloom Suites har et trendy indretning og et flot design og generelt en høj standard. Her bor du i bekvemme superior-værelser langs med hovedgaden i Calangute. Velkommen!

Chalston Beach Resort

Hotel Chalston Beach Resort er et populært hotel med en beliggenhed tæt på stranden og dejlige grønne områder. Hotellet drives af Chalston og hans svenske kone Maria. Hotellet har både restaurant og bar ved stranden og består af flere bygninger, hvor bygningen med deluxe- værelserne har egen pool.

Colonia Santa Maria

Colonia Santa Maria ligger lige ved den smukke Baga strand. Hotellet ligger roligt og i den smukke have er der et indbydende og afslappet poolområde.

Kyriad Prestige Calangute

Hotel Kyriad Prestige Calangute er bygget på resterne af et portugisisk fort og består af fire bygninger. Hotellet ligger nær hovedgaden i Calangute. Poolområdet er omgivet af en have med solstole og parasoller.

Santana Beach Resort

Det familieejede Santana Beach Resort har et dejligt poolområde i hyggelige omgivelser en kort gåtur fra den gode Candolim-strand.

Santiago Goa

Santiago Resort et lille hyggeligt hotel, som ligger roligt mellem strandende i Calangute og Baga. Her findes et mindre poolområde, og der er kun en kort gåtur restauranter og butikker i centrum.

Seashell Suites & Villas

Velkommen til det nybyggede og elegante hotel Seashell Suites & Villas i nærheden af Candolim Beach i det nordlige Goa. Her bor du i rummelige junior-suiter, og på hotellet findes et roligt og skønt poolområde.

Whispering Palms

Whispering Palms er et dejligt hotel med en fantastisk beliggenhed i Candolim, det nordlige Goa. Slap af i den smukke have eller tag en dukkert ved det lille poolområde. Hotellet har også en spa med spabehandlinger mod betaling. Whispering Palms er både tæt på stranden og Candolims centrum.