Bedømmelse af Sonesta Inns

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 18 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Det var rent og pænt og hyggeligt. Personalet hele tiden klar til at servicere/hjælpe. Tæt på strand i rolige omgivelser og alligevel midt i det hele. Vi var meget positivt overraskede over standarten på et indisk 3 stjernet hotel. Det tåler sagtens 4 stjerner. Det er en perle, der bo vi gerne igen.
-
Værelserne væk fra poolen skal ikke bookes. Dem i stueetagen kigger lige ind i en mur fra terrassen. Morgenmaden ret kedelig, men der var altid frugt og æg.

Bekræftet køb : 2020-03-18


9 ud af 10

+
Stille og rolige omgivelser, venligt personale ,rengøring på værelser og omgivelser perfekt
-

Bekræftet køb : 2020-01-22


10 ud af 10

+
Alt var en positiv oplevelse. Vi har været på hotellet en gang før, og alt var som forventet. Venligt og professionelt personale skal have stor ros for en flot indsats. Tak.
-

Bekræftet køb : 2019-12-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

762 bedømmelser
Meget godt
 
313
Godt
 
327
Middel
 
76
Mindre godt
 
27
Dårligt
 
19

5 nyeste bedømmelser

30-12-2019

Indlæg af Vagn J Varde, Danmark

Fremragende til afslapning og oplevelser

Vi har i december besøgt Sonesta Inns for anden gang. Det var igen en meget positiv oplevelse. Personalet er venlige og professionelle, maden er rigtig god, værelserne udmærkede med god seng, svømmepoolen bliver passet omhyggeligt, og der er stille og fredeligt. Ønsker man mere liv omkring sig, er stranden tæt på, omkring 300 meter, og der er 800 meter op til hovedgaden, som er værd at opleve. Trafikken flyder med helt sine egne regler, men alle ser ud til nå sikkert frem, og så er der de hellige køer, som stopper det hele af og til. Det er sjovt, det er mærkeligt, det er ikke logisk efter vore normer, men sådan er det bare med Goa. Kan kun anbefales!

 
18-06-2018

Indlæg af Vagn236 Varde, Danmark

Goa når det er bedst

Hotellet ligger meget tæt på stranden, 2 minutters gang via haven. Dejlige værelser, meget venlige ansatte, lækker morgenmad, svømmepøl i top, vedligeholdes hele dagen af en meget dygtig medarbejder. Alt i alt en stor oplevelse i tropisk sol i december. Stranden behagelig, mange små spisesteder med god betjening.

 
02-03-2018

Indlæg af D5195AJpetern Næstved, Danmark

Lækkert hotel.

Godt og hyggeligt hotel. Rengøring i orden. Dejlig stor pool. Morgen buffet okay. Spiste de fleste måltider på nabo restaurant. (Fra Nepal). Fik ikke prøvet hotellet restaurant. Kort afstand til god badestrand.

 
08-01-2017

Indlæg af KristianA177 København, Danmark

Skønt hotel

Vi boede som familie på Sonesta Inns over jul og nytår og havde to pragtfulde uger. Værelserne er store, fine og meget rene. Man får dagligt to flasker vand per værelse uden omkostninger. Poolområdet er virkelig lækkert og der var alle dage ledige solstole. Restauranten har et godt og bredt udvalg af både indiske og internationale retter. Hotellet ligger lige ved stranden gennem en lille lund og her findes en skøn shak (Floyds) der laver lækker mad. Det bedste ved hotellet er dog personalet, der er utrolig smilende, imødekommende og service mindede. Hvis man er interesseret er det let at komme i snak med dem og høre mere om Indien. Eneste minus var at vores varme vand i bruseren blev ved med at forsvinde selvom de reparerede det igen og igen (værelse 111), vi kunne dog bade hos vores børn der havde værelse ovenpå.

 
05-04-2013

Indlæg af Marchje Kolding, Danmark

skønt hotel tæt på stranden og væk fra byens larm

Vi har netop tilbragt 2 uger på Sonesta Inns i Candolim, Goa og var overordentligt begejstrede for stedet! Virkelig skønne værelser (sørg dog for at booke dem ud til poolen) store, lyse, flot badeværelse, rigtig god seng! meget god og ikke alt for larmende aircondition og hver dag perfekt rengøring! Personalet er alle utrolig søde, smilende og imødekommende, især "fodfolket" rundt om poolen, gartner, security og housekeeping. Receptionen kunne godt oppe sig en anelse mere... Der er et godt udvalg af retter på den super hyggeligt have restaurant, maden er vel lavet og vi har ikke haft et eneste problem med maven..! Morgenmads buffetén er god med afvekslende lune retter og en flink kok der laver dine æg akkurat som du vil have dem. Hotellet ligger for enden af en lille vej, ca 300 meter fra hovedgaden hvilket er SKØNT! ingen larmende barer eller diskoteker i nærheden, men stadig nemt at gå op i byen. Der er 200 meter til den skønne strand gennem hotellets dejlige have. Vi nød opholdet op Sonesta Inns og håber at komme igen næste år!