Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med to enkeltsenge. Lille køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Chromecast stik kan lånes i receptionen for at få adgang til fx Netflix og Amazon Prime. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser, øverste etage

Dobbeltværelser beliggende på øverste etage. Hotellet kalder disse værelser Executive Loft. En dobbeltseng eller to enkeltsenge . Lille køleskab. Nespresso kaffefaciliteter. El-kedel samt kaffe/te. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Chromecast stik kan lånes i receptionen for at få adgang til fx Netflix og Amazon Prime. Hårtørrer. Badekåber. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2 personer.

Suiter med delt pool

Suiter med dobbeltseng eller to enkelt. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minibar og Nespressomaskine (inkl. kapsler). El-kedel samt kaffe/te. Dockingstation med højtaler til iPhone. Gratis wifi, aircondition og deponering. Chromecast stik kan lånes i receptionen for at få adgang til fx Netflix og Amazon Prime. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Udeplads med delt pool.

Antal personer: 2-3 personer.

Superior-suiter

Superior-suiter med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minibar og Nespressomaskine (inkl. kapsler). El-kedel samt kaffe/te. Dockingstation med højtaler til iPhone. Gratis wifi, aircondition og deponering. Chromecast stik kan lånes i receptionen for at få adgang til fx Netflix og Amazon Prime. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-3 personer.