Junior-suite med privat pool

Junior-suiter med terrasse og privat plunge pool. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. En flaske vand er inkluderet pr. dag. Tv med internationale kanaler og mulighed for at låne en streamingenhed i receptionen for at kunne se blandt andet Netflix i suiten. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Suite

Suiter med balkon. Suiterne ligger på de øverste etager. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. En flaske vand er inkluderet pr. dag. Tv med internationale kanaler og mulighed for at låne en streamingenhed i receptionen for at kunne se blandt andet Netflix i suiten. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 27 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Suite med delt pool

Suiter med terrasse i stueplan og adgang til en mere lavvandet fælles plunge pool. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. En flaske vand er inkluderet pr. dag. Tv med internationale kanaler og mulighed for at låne en streamingenhed i receptionen for at kunne se blandt andet Netflix på hotelværelset. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 27 kvm.
Antal personer: 2 personer.