Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

662 bedømmelser
Meget godt
 
558
Godt
 
71
Middel
 
24
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

11-07-2023

af nmn1969 København, Danmark

Luksus hotel og super personale service.

Virkelig et perfekt dejligt hotel, som levede op til vores forventninger. Servicen var i top, værelset med pool perfekt og morgenmaden var i en klasse for sig selv. Det ligger perfekt i forhold til den hyggelig by og strand. Alt i alt en dejlig dejlig ferie.

 
16-07-2022

af 990nannag Nivå, Danmark

Bedste hotel vi har boet på til dags dato

Fuldstændig fantastisk hotel. Vi blev ved ankomsten mødt helt ude ved vejen, og vores kuffertere båret ind for os. I receptionen blev vi budt velkommen med både vin, vand og lokale lækkerier, imens vi blev tjekket ind. Det var en uventet overraskelse, som vi var meget imponeret over. Værelset vi boede på, lå på 1 sal med udsigt over poolen. Skønt værelse, lækkert og flot indrettet. Jeg er glad for at vi ikke havde brugt penge på et værelse i stueplan, for den private pool der, var nærmest kun et badekar. Helt unødvendig, når den store pool lå lige foran og var så lækker. Super lækker morgenmad. Der mangler absolut intet. Spa afdelingen er hyggelig og det kan anbefales, at man under sig selv en behandling der. Pool området er så skønt, med mulighed for servering fra baren ved poolen, ved brug af QR koder og app - smart og nemt. Personalet på stedet er så søde og servicen i top klasse. Vi fik så god betjening af både tjenere og receptionen, som gav mange gode forslag til restauranter i Tsilivi, som vi kunne prøve. Housekeeping var altid søde og smilende og rengøringen i top. Vi kommer helt sikkert igen. Ville ønske at hotellet var røgfrit!

 
23-07-2020

af R2503LUkimk

restauranten var fantastisk når man tænker på de foholdsregler der er p.g.a. Covid 19

skønt værelse med direkte udgang til fantastisk poolområde, centralt beliggende hotel med alle faciliteter som spa-afdeling og fitness, fantastisk restaurant med vin-kompetent personale,pga. Corona var buffeten erstattet af portionsanrettet mad, det var virkelig en fornøjelse og stor afveksling i retterne, man glædede sig til hvert måltid, jeg fejrede rund fødselsdag på stedet og hotellet medvirkede til at gøre dagen speciel og uforglemmelig personalet i restauranten bar ansigtsvisir og handsker. personalet i receptionen bar også ansigtsvisir

 
03-06-2024

af Maria M

Notre expérience incroyable

Expérience incroyable ! Nous avons été upgrade gratuitement de l'hôtel de base à l'hôtel Suites & Spa. Tout le personnel était aux petits soins. Le petit déjeuner était varié et nous avions la possibilité de le prendre dans les deux structures (nous avons préféré celui de l'hôtel que celui de suites & spa). En ce qui concerne la chambre, tout était parfait. Les femmes de ménage passaient plusieurs fois par jour pour nettoyer, changer les linges ou encore remplacer des équipements qui pourraient manquer et nous déposer des petites attentions. Petit + pour Maria, à la réception qui était incroyable

 
09-01-2024

af GeorgB324 Düsseldorf, Tyskland

Tolles Erwachsenhotel

Sehr schönes und modernes Hotel. Alles sehr sauber und gepflegt. Abends gab es leichte Livemusik. Frühstück reichhaltig und lecker. Besonders möchten wir den vorbildlichen Service und Freundlichkeit der supernetten Mitarbeiterin Eleni loben. Aber auch alle anderen Servicekräfte machen einen perfekten Job. Das Hotel können wir ohne Einschränkungen weiterempfehlen.