Cape Kanapitsa

På Hotel Cape Kanapitsa har alle værelser havudsigt fra sin udeplads, og der er også en smuk havudsigt fra poolområdet. Hotellet har gratis wifi, og du er blot en en kort gåtur fra stranden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 7 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 6,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fra Hotel Cape Kanapitsas poolområde har du en flot udsigt over havet. To pools med solstole og parasoller. Der er også en poolbar, der serverer kolde og varme drikke samt lettere måltider, is og snacks i løbet af dagen.

Gratis wifi på hele hotellet. Trapper og niveauforskelle på hotellet og ned til stranden. På begge strande er der solstole og parasoller til leje samt diverse vandsport. Lejer du bil i ferien, er der parkering direkte i tilknytning til hotellet. Cirka 7 kilometer til Skiathos by. Ved ankomst og afrejse stopper bussen cirka 500 meter fra hotellet. Bagagen transporteres separat direkte til hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Kanapitsa & Kalamaki

Kanapitsa Mare

På en skråning, omgivet af fyrretræer og oliventræer, ligger Kanapitsa Mare med en storslået udsigt mod havet. Her bor du komfortabelt med pool på hotellet og kun en kort gåtur til sandstranden i Tzaneria. Alle værelser har havudsigt!