Junior-suite

Junior-suiter med balkon eller terrasse. Junior-suiten består af et soveværelse og et opholdsområde med åben planløsning med en lille niveauforskel på to til tre trin. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i en eller to indbyggede sovesofaer. Gratis wifi og deponering, samt aircondition i perioden 1. juni til 20. september. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 28-34 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suite Deluxe

Junior-suiter deluxe med balkon eller terrasse med havudsigt. Junior-suiten deluxe består af et soveværelse og opholdsområde i åben planløsning med en lille niveauforskel på to til tre trin. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i en eller to væghængte sovesofaer. Gratis wifi og deponering, samt aircondition i perioden 1. juni til 20. september. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 28-34 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Renoveret dobbeltværelse

Renoverede dobbeltværelser med balkon eller terrasse og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi og deponering, samt aircondition i perioden 1. juni til 20. september. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 22 kvm.
Antal personer: 2 personer.