Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 15 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Udsigten var klart det bedste. Dejligt stort værelse og god rengøring.
-
Der var for langt til stranden. Var beskrevet som at stranden lå tæt på og en vej skulle krydses. Det var ikke helt korrekt idet der skulke gåes en god strækning før mam kom til stranden

Bekræftet køb : 2023-08-12


8 ud af 10

+
Sødt og hjælpsomt personale. Dejligt poolområde, dog ret fyldt. Rigtig god morgenmad.
-
Vi havde fået er andet indtrykket af stranden.

Bekræftet køb : 2023-07-15


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2023-06-24


7 ud af 10

+
Det søde og venlige personale der ydede en fantastisk service
-

Bekræftet køb : 2022-09-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

90% af gæsterne anbefaler

1032 bedømmelser
Meget godt
 
646
Godt
 
259
Middel
 
73
Mindre godt
 
36
Dårligt
 
18

5 nyeste bedømmelser

27-07-2023

af Jette P

Ikke sine 4 stjerner værd!

Mangelfuld morgenmadsbuffet, ikke rigtig appelsin juice (saft opblandet med danskvand) og æblejuise smagte af halv æble, halv isthe. Marmeladeglassene med indtørret marmelade i kanterne. For få liggestole ved pool. Personale taler og forstår dårligt engelsk. Hovedvejene neden for hotellet giver en del støj. Ikke pengene værd, og burde ikke gå som et 4 stjernet hotel

 
31-07-2011

af Sandbjerg Odense, Danmark

Dejligt hotel og skøn strand

Dejligt hotel, flot udsigt, skøn strand. Det er nemt at komme ind til byen med bus. Der er pænt og rent på hotellet og personalet er meget imødekommende. Hotellet har kun en menu på kortet om aftenen og det er buffet. Prisen er ret høj i forhold til andre restauranter i området. Hotellet er ikke for gangbesværede.

 
31-05-2011

af bca006 Brøndby, Danmark

Super dejligt sted

Dejligt hotel med super udsigt over havet fra de fleste terrasser. Men vores hotelværelse svarede dog ikke helt til de billeder der er på Atriums hjemmeside - måske vores ikke var et renoveret værelse ? Men rengøringen var super - rene håndklæder HVER dag. Dejlig Poolområde og hyggelige opholdsrum. Dog var der på de åbne gange på hotellet MANGE svalereder lige udenfor værelset, hvilket betød at vi HVER morgen blev vækket af meget højt fugle-kvidder lige så snart solen begyndte at stå op = ved 5 tiden og timer frem. Men så fik vi da noget ud af dagen kan man sige.....for vi var jo oppe ved morgenbordet kl. 7.30 hi.hi.hviilket var ok - men dog kunne der godt være noget mere lækkert brød - der var kun tørt toastbrød og flutesbrød. Ellers er hotellet rigtigt dejligt og beliggenheden super (nemt at komme til byen) dog fik vi også meget motion da der er MANGE trapper på området. Hotelpriserne på mad, kaffe osv. er dyrt og faktisk gav vi 8 euro for 2 kopper små kaffe som ovenikøbet var kolde. Så hvis der skal serveres rigtig godt mad og en SUPER god kop VARM kaffe vil jeg stærkt anbefale at tage ned til den lille by 2 gader fra Supermarkedet og op ad vejen 120 meter ind i landet - her ligger en lille oace af en SUPER GOD restaurant kaldet Green Park - DER serveres god mad som ikke ligner det øvrige turistmad man får mange steder. Så alt i alt et godt feriested - bo på hotellet men spis ude (Green Park).

 
19-09-2010

af Feriebarnet Roskilde, Danmark

Dejligt hotel med en fantastisk havudsigt

Vi havde 14 dejlige dage på Atrium Hotel, som ligger helt fantastisk på en bjegside med en flot havudsigt. Vi boede på værelse 402, som var pænt indrettet med en altan mod havet. Servicen og rengøringen på hotellet var helt i top. Der var et godt udvalg på morgenmadsbuffeten, men desværre var aftensbuffeten ikke så fantastisk. Prisen var meget dyrere i forhold til restauranterne i området og i Skiathos by, og personalet havde svært ved at følge med i forbindelse med opfyldningen af buffeten. Hotellet ligger ca. 9 km fra Skiathos by, men det er utrolig nemt at komme til byen med den offentlige bus, som holder ca. 150 meter fra hotellet. Stranden var en flot sandstrand, hvor man havde mulighed for at leje parasol og solvogne. Bestemt et hotel, vi kunne finde på at tage til igen :-)

 
07-02-2024

af TraceyAnne67 Greater Manchester, Storbritannien

Excelled Again!

Our second trip to this hotel - beloved it so much we had to return. Tried September this time (June previously in 2022) - we had 5 days before Storm Daniel took hold of the island. The resort was badly affected but our hotel was virtually unscathed - the design and features such as a stand by generator ensured we had power, food and running water. The hotel team looks after guests so well - from hot food and drinks in the restaurant through to rooms being cleaned and replenished daily. We felt very protected and cared for and as a result the police curfew was not an issue - what a place to be locked in, no complaints from us at all. Pleased to say the resort and the island recovered very quickly so we could enjoy the end of our holiday in the sun! We've booked to return in June 24 and can't wait to see the team again and enjoy this fabulous hotel! 100% recommend to anyone wanting stunning views, comfort, peace and relaxation with luxury and great architecture/ design thrown in.