Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,9 ud af 10 baseret på 20 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,9 / 10
Rengøring
 
7,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,9 / 10
Mad og drikke
 
5,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,3 / 10
Service
 
7,5 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
God service Hyggelig og pæn tagterrasse med lille pool og live musik enkelte aftener
-
Lidt slidt værelse med mindre mangler, man kan dog se at de er igang med en større renovering, det bliver rigtig godt!

Bekræftet køb : 2024-06-15


6 ud af 10

+
Udsigten og beliggenhed
-
De kunne reparere jacuzzi ved pool som de reklamerer med at have, den virker ikke. Dårlige drinks der er smager som de burde

Bekræftet køb : 2023-09-23


9 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2023-09-23


8 ud af 10

+
Beliggenheden og udsigten.
-
Mere varieret morgenmad.

Bekræftet køb : 2023-09-23


6 ud af 10

+
Udsigten og en tjener
-
Virkelig små værelser, meget meget lille badeværelse, vi kunne lige være på toilettet. I skriver i Apollos beskrivelse af hotellet, at der er 600 m til stranden, det passer ikke.

Bekræftet køb : 2023-09-23


7 ud af 10

+
Belegenheden er centralt.
-
Morgen maden kunne forbedres. Spejlæg og æg var kolde, og kaffen smagte at genopvarmet kaffe.

Bekræftet køb : 2023-09-16


5 ud af 10

+
Servicen på værelset var bare ok
-

Bekræftet køb : 2023-09-09


6 ud af 10

+
recepnoist
-
rengøring

Bekræftet køb : 2023-07-22


7 ud af 10

+
Udsigten fra vores altan, som vi i øvrigt også havde betalt for (Superior værelse) God seng på værelset. Positivt at der var et køleskab på værelset, selv om det var meget lille. Trafikstøj om natten var absolut intet problem.
-
Meget lille og uhyggeligt mørkt værelse, følte at man gik ind i en hule ved ankomsten. Uimødekommende personale i receptionen, kiggede eksempelvis aldrig op, når nogen kom ind eller gik fra hotellet. Utroligt meget støj fra gangene af smækkende døre, måske man kunne gøre noget, så det ikke larmede så meget, hver gang en dør blev lukket.

Bekræftet køb : 2023-07-22


5 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Større værelset, når man bestille et superio værelse, så må det godt være større end en sko æske

Bekræftet køb : 2023-07-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

240 bedømmelser
Meget godt
 
40
Godt
 
93
Middel
 
79
Mindre godt
 
18
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

19-07-2015

af MortenGottlieb Hellerup, Danmark

Sommer i Samos by

Noget brugt hotel med udsigt til en havnepromenade, som har været under ombygning i nu flere år, hvilket gør stedet lidt dårligere. Små værelser, som ikke er fulgt med tiden. Beliggende i hovedbyen, som mangler lidt charme, men som dog har gode spisesteder, cafeer og barer i hobetal. Mest for grækere eller tyrkere og larmende biler og knallerter. Ville vælge et hotel i mindre by måske ved Pytagonia, som til gengæld oser af charme.

 
22-05-2014

af Dorte M Græsted, Danmark

Beliggenhed og service i top

Dejlig hotel der ligger ned til havnepromenaden, i udkanten af Samos by. Og da byen er lille tager det ca. 2-3 minutter at gå til byens torv. Byen er fuld af små hyggelige kaffecafeer og tarvernaer. Værelserne er små, men der er alt hvad du skal bruge. Vi havde værelse ud til havnen, og der må man de næste 1½ - 2 år påberegne lidt støj, da de er ved at lave ny belægning på hele havnepromenaden. personalet er hjælpsomt. Rengøringen kunne godt være lidt grundigere. Morgenmaden er ok, der er nok at vælge imellem, og lokalet man sidder i, er virkelig hyggeligt.

 
23-07-2012

af nihoj Herfølge, Danmark

Nice place

Vi var på dette hotel i 14 dage.. Det ligger rigtig godt i byen, og vi fik et værelse med udsigt ud over havnen.. Selve hotellet er super godt, men vores badeværelses størrelse og tilstand, gør vi ikke ville bo der en anden gang. Der var en gammel brusekabine, som konstant var utæt, og der løb hele tiden vand derfra, selv når vi ikke var i bad. Toilettede var sat ind i et smal indhak, så selv os der vejer meget almenligt, følte vi næsten sad fast. På altanen er er der en dunk til at samle vand på fra airconen, der faldt slangen af hele tiden, så der var vådt. Morgenmaden er ok. Baren som høre med til hotellet er super god. Poolen som ligger på taget er lidt lille, men den er så dejlig at blive kølet lidt af i.. Baren på taget fungere super godt både med drikkevarer samt hvis man vil havde noget at spise..

 
08-07-2011

af Magnussen67 København, Danmark

Øen Samos lider af manglende turisme og for høje priser i forhold til kvalitet

Vi havde valgt at bo på Samos Hotel for at være i byen med liv og hygge. Desværre er turismen generelt så ringe på Samos nu, at de alt for dyre restauranter og barer var gabende mennesketomme, på trods af at vores rejse lå i højsæsonen. Det satte et negativt præg på rejsen. Hotellet levede fint op til vores forventninger og vi var ikke genereret af færgerne, da færgetrafikken også i forhold til tidligere (i 1989) er næsten væk. Det er et must på Samos Hotel at vælge havudsigt, da bagsiden af hotellet er tarveligt og grimt. Morgenmadsbuffeten vartilfredsstillende, dog med for lille variation. Super at kunne sidde udenfor og spise. Værelserne var rene og eneste minus var vand på gulvene efter bad, men alt i alt var vi alle tilfredse med de 3 værelser vi fik tildelt på hotellet. Butikkerne i Samos By lukkede dagligt kl.14!! Dog var der aftenåbent 3 aftener om ugen, men det virker ikke som om, at de satser på turismen på øen, desværre. Vi kan anbefale at man lejer bil 3 dage på øen og kører rundt på egen hånd. Et besøg værd er Potami-vandfaldet, Psili Ammos Beach ved byen Pythsgotion samt den smukke by Manolates. Er man frisk på eventyr så tag en tur af bjergveje, men kun hvis man lejer en 4w drive bil. Gagou beach (rullestensstrand) i gåafstand fra hotellet er et dejligt sted at bade og der er også en hyggelig taverna, hvor man kan spise en god græsk frokost.

 
06-02-2024

af Clio P

Το χειρότερο ξενοδοχείο

Το χειρότερο ξενοδοχείο που έχω μείνει τα δωμάτια είναι πάρα πολύ μικρά και παραμελημένα Πολύ κακή ηχομόνωση η ταπετσαρία του κρεβατιού ήταν σκισμένη Το μπάνιο πάρα πολύ μικρό και καθώς ταξίδευα για επαγγελματικούς λόγους δεν υπήρχε αρκετός χώρος εργασίας