Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,2 ud af 10 baseret på 74 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,2 / 10
Rengøring
 
7,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,2 / 10
Mad og drikke
 
4,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
5,8 / 10
Service
 
7,2 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Ligger godt
-

Bekræftet køb : 2024-06-15


6 ud af 10

+
Udsigten
-
Bedre morgenmad

Bekræftet køb : 2023-10-07


5 ud af 10

+
Udsigt og tæt på strand
-
For mange trapper

Bekræftet køb : 2023-10-07


7 ud af 10

+
Balkon
-

Bekræftet køb : 2023-10-07


10 ud af 10

+
Meget venlige ejere.
-

Bekræftet køb : 2023-09-30


2 ud af 10

+
Tja - det lå et roligt sted
-
I forhold til prisen: For slidt, for små værelser og badeværelse ( en større person end lille mig kan ikke være på toilettet). Intet TV på hotellet/ værelset. Ingen fællesarealer på hotellet. Ingen mulighed for køb sf f.eks kaffe eller let mad.

Bekræftet køb : 2023-09-30


1 ud af 10

+
Intet forstår slet ikke Apollo lægger navn til 1 rejse med Apollo 5 rejser med Bravo tours 12023
-
Alt var så skrabet ude plads borde /stole På værelset 1 stol hvad hvis man bor 2 som er meget normalt så skal den stå op eller ligge i sengen . Se TV den var også sparet væk

Bekræftet køb : 2023-09-23


9 ud af 10

+
Udsigten og værtsfamilien
-
Morgenmaden er for enkel

Bekræftet køb : 2023-09-23


4 ud af 10

+
Udsigten
-
Hotellet ligger i 4 niveauer, mange trapper med høje trappetrin. 1 par flyttede da hans knæ ikke kunne klare de mange høje trapper. Det er helt klart ikke et hotel til folk, hvis de har problemer med knæ eller ryg. Havde vi vidst, at er var så mange trapper, havde vi IKKE valgt hotellet. Ved brug af wifi måtte man op på et højere niveau for at få et ordentligt signal, på 3 og 4 niveau var det ikke muligt at finde et brugbart signal indenfor. Der skulle betales ekstra for brug af køleskab.

Bekræftet køb : 2023-09-23


2 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

46 bedømmelser
Meget godt
 
18
Godt
 
17
Middel
 
5
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

29-08-2023

af Allan K

Næsten som forventet

Fantastisk venlig og smilende familie. Seriøs rengøring hver dag, enkel men udmærket morgenmad serveret hver morgen under halvtaget, hyggeligt. Fantastisk udsigt og rigtig mange trapper. Absolut bedste altaner med afskærmning er lejlighederne fra 13-17. Vores altan var desværre kun udstyret med 2 taburetter, det bør gøres bedre med et par stole. Wi-Fi er nærmest ikke eksisterende. Vi kan ikke nikke genkendende til flere af de kritikpunkter der bliver nævnt her. Stedet lever op til beskrivelsen på Apollo’s hjemmeside.

 
13-06-2022

af Jesper E Vodskov, Danmark

Hyggeligt men meget små værelser og toilet.

Hyggeligt hotel, med mor og datter. Pænt og rent. Men...... En brusekabine på 55 X 55 cm er ikke meget. Det skal dog siges, det passer til toilettet som er 120 X 150 cm. Så ingen store armbevægelser. Værelserne, fra 8 til 12 har begrænset havudsigt, da der er en bygning lige foran. Ingen balkon men kun en svalegang, hvor man kan sidde på rad og række og ikke har noget privatliv. Man kan selvfølgelig gå ind på værelset, hvor der er en stol. De bedste værelser er fra 13 til 17 og de har en balkon, som er opdelt, med lidt privatliv. MORGENMADEN............ Her skal man ikke lade sig narre, af de billeder der er på nettet. Seks til otte skiver brød, i en pose som ar været opvarmet i mikrobølgeovnen. En skive pølse, som er delt i to. En skive ost, som er delt i to. To små pakker smør. To små pakker marmelade. To kopper kaffe. To små glas juice. Det er til to personer. Man kan tilkøbe yoghurt og mælk men det koster yderlige 12 euro for en uge. Morgenmaden må IKKE spises indenfor, for det kommer til at lugte af kaffe, var det vi fik at vide, da bordene udenfor var optaget. Vi var tre par, der fik denne besked af datteren.

 
15-10-2021

af M235ITpetere

Vores "sommerhus" på Samos.

Vi har nu tilbragt over 30 somre på Samos og har aldr ig fundet os bedre tilpas en på Bella. Cleo og Popi gør alt for alt for at føle os som velkomne - som familie. En mere omsorgsfuld, kærlig og gæstfri behandling kan man ikke ønske sig. Vi vender tilbage næste år.

 
22-09-2018

af JC_Copenhagen

God beliggenhed i udkanten af Samos by (Vathi)

God beliggenhed med en dejlig strand og en hyggelig strandtaverna lige i nærheden. Vi havde valgt den billigste løsning og boede på værelse nr. 8, som ligger på den mellemste etage, hvor man ikke har egen balkon og kun delvis havudsigt hen over taget på værelserne foran. Værelserne er små og meget enkelt indrettede, lagner og håndklæder var meget slidte, men ellers ok værelser. Wifi fungerede godt det meste af tiden. Ingen varmt vand om morgenen. Der var en loftsvifte over sengen. Hvis man skal bruge køleskabet, koster det 20 euro ekstra pr. uge og 30 euro ekstra pr. uge, hvis man vil bruge aircondition. Morgenmaden bliver serveret og er meget enkel: Kaffe og te, brød med smør, ost og marmelade, lidt tomat og et glas tyndt saftevand. Man kan tilkøbe æg osv. Man kan spise morgenmaden i morgenmadslokalet eller udenfor i skyggen bag huset, men må ikke tage maden med ned på værelset. Ejeren af hotellet Cleo er sød, sjov og meget familiær. Hun og hendes døtre har deres personlighed med i alt, hvad de gør. Hotellet har mange stamgæster. Der er ca. 15 minutters gang ind til havnen og bymidten. Lidt længere til busstoppestedet, hvorfra man kan tage lokalbussen rundt på øen. Der lugter ikke altid godt inde omkring havnepromenaden, derfor kan det anbefales at bo ude i området ved Hotel Bella Vista, hvor der er dejlig frisk luft. Der var mange bådflygtninge i Samos by (i starten troede vi, at de bare var turister ligesom os). Grækerne fortalte, at der ingen problemer var med flygtningene, selv om det selvfølgelig lægger et pres på et så lille samfund, når der bor ca. 4.000 flygtninge i en by med kun ca. 5000 indbyggere. Men vores indtryk var, at det fungerede, og at indbyggerne og flygtningene levede sammen i byen i fred og ro. Det gjorde dog lidt ondt at se de uledsagede børn, hvoraf nogle drenge holdt til i en forladt bygning nede ved stranden.

 
05-08-2018

af CamillaMadsen_12 Bjerre, Danmark

Den 16. Gang er stadig fantastisk

At komme som gæst for 16. Gang på Bella Vista er en særlig oplevelse.. men uanset om du kommer her for første gang eller ej, så mødes du at smil og hjertelighed. Den skønneste familie og en varme og omsorg som er helt sin egen