Bella Vista Samos

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På hotel Bella Vista Samos i Samos by bor du med enkel græsk og familiær charme. Her kan du nyde de smukke omgivelser og en fantastisk udsigt over det glitrende hav. Her er gåafstand til stranden. Lige uden for hotellet er der et to restauranter, vil du have et større udbud så ligger centrum af Samos by blot 1 km væk.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 46 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Bella Vista Samos er et familiært hotel i smukke omgivelser med udsigt over havet. Kort gåtur til stranden. En enkel morgenmad serveres i hotellets morgenmadssal hver morgen.

Gratis wifi på fællesområder. Receptionen har ikke faste åbningstider, men ejeren bor på hotellet og er ofte tilgængelig. Trapper og niveauforskelle på hotellet og for at komme til stranden. Restauranter og butikker i området omkring hotellet. Du finder et større udvalg af restauranter og butikker i centrum af Samos by, ca. 1 km væk.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmad

Værd at vide

  • Transfer til dette hotel tager lidt mere end 30 minutter, pga. skift til mindre bus i Samos by
  • Ved transfer til udflugter hentes du ved den lokale busstation, som ligger ca. 2,5 km fra hotellet. Hertil skal du komme på egen hånd

Alle hoteller i Samos by

Anthemis

Hotel Anthemis ligger i udkanten af Samos by, i gåafstand til centrum. Her kan du tilbringe en afslappende ferie i rolige omgivelser og med smuk havudsigt.

Aeolis Samos

Aeolis er med sin ideelle beliggenhed, midt blandt caféer, restauranter og butikker i Samos by, et perfekt udgangspunkt for dem, der ønsker at kombinere rolige feriedage med udflugter på den smukke ø Samos. Her kan du nyde hotellets tagterrasse, med svømning i poolen om dagen, dejlig musik om aftenen og en dejlig udsigt over havet. Aeolis passer til dig, der sætter pris på folkelivet og her møder nærhed til havet lokale elementer. Værelserne er enkle og funktionelle, alle med balkon og nogle med havudsigt.

Andromeda

Andromeda ligger dejligt i udkanten af Samos by. Her kan du nyde den fantastiske udsigt over Vathibugten, eller følge den lille sti fra poolområdet ned til en solterrasse med en trapper ned i det krystalklare vand. Skal der ske lidt, så ligger Samos by lige i nærheden.

Samos City

Samos City er et perfekt udgangspunkt for at opdage øen Samos og dens strande. Hotellet ligger i centrum af Samos by og har en udendørs pool på taget og du kan slappe af med en drink i poolbaren.