1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon eller terrasse, nogle med delvis havudsigt. Kombineret soveværelse og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 20 kvm.
Antal personer: 2 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Separat soveværelse med to senge. Kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder superior

2-værelses lejligheder superior med rummelig balkon med jacuzzi og solstole samt havudsigt. Separat soveværelse med to enkeltsenge og et kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 2-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon med havudsigt. To separate soveværelser med to enkeltsenge i hvert. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 60 kvm.
Antal personer: 4-6 personer.